PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=519960}

Kac Vegas w Bangkoku

The Hangover Part II
2011
6,9 322 tys. ocen
6,9 10 1 322355
5,8 62 krytyków
Kac Vegas w Bangkoku
powrót do forum filmu Kac Vegas w Bangkoku

Zupełnie nie rozumiem co w tym filmie jest takiego nadzwyczajnego? Ani to śmieszne ani oryginalne. Ten film jest totalnie nudny. 3/10

ocenił(a) film na 8
Logan87

nie wiem jak ludziom może się ten film nie podobać, dobra komedia jakich naprawdę mało.

ocenił(a) film na 4
loveisntblind

Jak na razie dotrwałem do połowy. Zero akcji, aż wstyd dalej oglądać, ale spróbuję. Film skrócić można w ten sposób: budzą się, chodzą od punktu A do B, starając się przypomnieć miniony wieczór. Raczej dokumentalny niż komedia :) Jeśli wytrwam do końca i coś się zmieni w tej materii, dam znać. A tak, to film słaby, zaskakująco słaby.

ocenił(a) film na 8
niebo_maniak

a jakie komedie uważasz za ciekawe? te typu 'borat' czy 'nie zadzieraj z fryzjerem'?

ocenił(a) film na 4
loveisntblind

Już wolę Borata, bo po nim nie mam Kaca.

ocenił(a) film na 5
loveisntblind

komedia ma być śmieszna. CAŁY CZAS, a nie kilka oklepanych akcji że gęba ledwo się uśmiechnie.

ocenił(a) film na 2
loveisntblind

Dobra komedia? Pierwsze 30 min ... zero zainteresowania filmem... Raz się zaśmiałem chyba podczas zobaczenia tatuażu przez Stu... Reszta to nieporozumienie...

MegaTM

ale żeby oceniać na 1? no weź nie żartuj :]

ocenił(a) film na 2
Jendrek

Dam dwa jak znajdę jakiś plus poza reakcją na tatuaż Stu ;) Skoro tu pisze komedia, a się nie śmieję, tzn. że coś nie gra...

ocenił(a) film na 4
MegaTM

Lubię Tysona i śmieszny był jego głos, gdy śpiewał. Szkoda, że upadł tak nisko, że musi tak chałturzyć. Reszta do bani.

ocenił(a) film na 2
niebo_maniak

No właśnie scena z Tysonem była puentą całego filmu... Nie wiedziałem czy śmiać się czy płakać... Nie bawiło mnie to zupełnie...

MegaTM

mimo wszystko nie kumam Twojego systemu oceniania filmów, ale ok ;)

ocenił(a) film na 10
MegaTM

jeżeli Cię nie śmieszy taka komedia.. to smutas z Ciebie ;]

ocenił(a) film na 2
donrysq

Jesli nie smieszy mnie, tzn ze znam lepsze... wczoraj np. obejrzalem "Nic do oclenia"... Polecam ;P 7 dalem... Ty dasz pewnie i 9, a film malo znany przeciez :)

ocenił(a) film na 2
Logan87

Dno dna i dwa metry mułu. Dawno nie widziałam takiego gniota. Jakim cudem to gówno ma średnią 7,4?? Nie daje 1 tylko ze względu na to, że gorszego filmu od Zmierzchu nie da się zrobić ale ten syf był zaskakująco blisko :/

ocenił(a) film na 2
haters_gonna_hate

Zajrzyj do moich jedynek... Tam są gorsze od Zmierzchu... Zmierzch nie taki zły... No może 3 część sobie darować :D Czwarta w tym miesiącu ma wyjść? oO (moja mama uwielbia te serię!).. Co do Kac Vegas w Bangkoku napisz panu Jendrkowi jakis argument, że dałeś 2.... :)

ocenił(a) film na 2
MegaTM

Zmierzch był przeokropny. Mój fotel jest lepszym aktorem niż ta lala i ten paskudny patison. Po prostu nie dałam rady i wyłączyłam po 20min. W porównaniu z tym Hangover 2 wypadł o niebo lepiej dlatego dostał 2. Co nie zmienia faktu, że jedynym powodem, dla którego obejrzałam go do końca było to, że bardzo wygodnie mi się leżało i nie chciało wstać do kompa :]

ocenił(a) film na 5
Logan87

To był film o trzech głupich amerykanach którzy polecieli do Tajlandii i przy byle okazji piszczą jak małe dziewczynki a zachowują się jak nastolatki pierwszy raz w życiu wypuszczone na imprezę. Nudny. Pierwsza część była lepsza - nie piszczeli non stop jak dziewczynki.

Jack_Daniels_63

niezły gniot. Naprawdę próbowałam się postarać i dotrwać do końca, i dotrwałam - jednak musiałam trochę tego gniota "popchnąć" pilotem. Małpa była super, reszta mało wyszukana.

ocenił(a) film na 7
Logan87

Tylko smutasom sie nie podoba. Zajebista i życiowa komedia xD.

ocenił(a) film na 6
Logan87

Zgadzam się z kolegą. Nie zachwycił. taki sobie.

ocenił(a) film na 6
eagle_3

jak i pierwsza czesc,
no i ten tytul ...

ocenił(a) film na 4
Logan87

1 zdecydowanie lepsza