Te wszystkie akcje na Facebooku, nawoływanie do wystawiania temu filmu 1-ki bez oglądania są po prostu żałosne. Mam wrażenie, że3/4 osób tutaj to zwykła dzieciarnia. Sam nie spodziewam się po tym cudów, ale zobaczę i dopiero wtedy ocenię. Wam radzę robić to samo....
Bo tu chodzi o coś więcej ;). Ten film jest kiepski, to mogę powiedzieć z ręką na sercu. Może faktycznie nie na 1/10, ale na max. 2 ew. 3/10. Ale chodzi o to, że po raz kolejny wciska się ludziom perfidnie promowany syf, którego jedynym celem jest zarobienie kasy na naiwnych widzach. Wystarczy zobaczyć oceny krytyków i recenzje, wywiad z reżyserem filmu ("cycki w trzy de"), konfrotację T. Raczka ze scenarzystą tego badziewia, no i dziesiątki postów, jakie były na tym forum.
Rozumiem, sam podśmiewam się jak czytam jego opis. Co nie zmienia faktu, że filmu nie widziałem i 1 mu nie dam, choćby nie wiem co. Chodzi mi tutaj o czystą wartość tych filmwebowych ocen, która niedługo nie będzie zbyt wysoka.
Więc lepiej po prostu nie wystawiaj oceny;). Idąc na ten film gwarantuje Ci, że pożałujesz wydanych pieniędzy, bo nie wyglądasz na kolesia, który jara się dresiarskim poczuciem humoru i oglądaniem przez cały film dzi.wek na ekranie. Ten film nic nie wnosi, nie bawi (mnie bynajmniej) i jest zupełnie o niczym. Ot, taki zlepek badziewnych dowcipów zmontowanych w jedną całość.
Do kina na pewno na ten film nie pójdę, bo aż takim masochistą nie jestem. Prawdopodobnie po prostu poczekam na DVD i wtedy spróbuję ten film jakoś ocenić (jeśli nie wyłączę go po kilkunastu minutach z zażenowania ;)
Czasem lubię się odmóżdzyć jakąś totalnie debilną komedią z żartami na poziomie betonu - nie zawsze człowiek ma łeb na ciężkie filmy :). Wcale tego filmu nie bronie, bo nie mam ku temu podstaw, ale jak trafiłem na jakiś "fanpage" na Facebooku gdzie banda dzieciaków jarała się tym, ze wystawiają masowo 1-ki, to na mojej twarzy pojawił się delikatny uśmiech litości ;)
Nie dziwię się tym "fanpage'om", bo akcje które były tutaj same to sprowokowały. Co do komedii. Sam lubię się odmóżdzyć żartami na poziomie betonu;). Wiele jest filmów tego typu i doskonale spełniają tę rolę. Ale tutaj jest inaczej. Ten film nie jest satyrą, nie jest parodią, nie ma żadnego morału, jedyne co ma to kilka wymuszonych, śmiesznych "kontekstowych" sytuacji, które i tak nie zdają się mieć nic wspólnego z samym filmem i fabułą.
Szkoda tego tytułu, bo sam "Kac Vegas" oprócz tego, że był zabawny, był o czymś i wniósł coś do tych wszystkich komedii. A tutaj... Marna podróba i ... zresztą, nagadałem się już na ten temat wystarczająco ;)
Myślę, że na temat beznadziejności tego filmu zostało juz powiedziane wystarczająco dużo :) I dobrze, bo to skutecznie mnie odstraszyło przed pójściem do kina i prawdopodobnie zaoszczędziłem te 20zł. Mówię prawdopodobnie, bo z ostateczną oceną wstrzymam się do momentu, aż ten film obejrzę. Z drugiej strony ciekaw jestem czy te wszystkie trolle, które tak dobrze się wypowiadały o tym filmie (z błędami jak ten w pierwszym komentarzu po moim) to opłaceni klikacze czy banda gimbusowskich trolli :)
Aktualnie same trolle. Ale wcześniej był tu gościu mający kilka kont, który zawzięcie bronił tego dzieła. Najprawdopodobniej był to scenarzysta (P.Czaja) lub ktoś w jego imieniu. Pisałem o tym w innym wątku.
http://www.filmweb.pl/film/Kac+Wawa-2012-629035/discussion/%22Klakier%22+zdemask owany,1869738
Ja film obejrzałem w kinie i musze przyznac, że nawet nie zdawałem sobie sprawy iż bedzie on tak słaby. Totalne dno. Wszystkie smieszne sytuacje są tak wymuszone, że w pewnym momencie chciało mi sie wymiotowac ... Jedyne z czego sie ludzie śmiali to przeklinanie i wulgaryzmy głównych bohaterów. Strata kasy. :(
Taaa coś wiem o tym poziomie, w kinie słowo na K śmieszy a w pociągu na przykład oburza. Czemu ludzie się tak nie śmieją jak jedzie dzieciarnia i klnie np autobusie? Przecież to jest ich poziom :D
Ale teraz to co pewnie śmieszyło wszystkich (suchar)... "Karolak! CO?! KAROLAK!! hahaha HAHHAAH KAROLAAAK! HAHAHA!" Nawet scenarzysta się śmiał w wywiadzie, "ach ten Karolak jak on zagrał dobrze".... uuu pewnie trzeba było wentyl w brzuchu wymieniać z wrażenia.
Film jest tak żałosny, że ja sie nie gniewam na ludzi, którzy wstawiają 1 bez oglądania. Kompletna strata czasu. Obejrzyjcie sobie KacVegas, a nie to bezguście.
Pewnie i dzieciarnia, ale jednak przestrzegli ludzi przed marnowaniem pieniędzy i chwała im za to. Gdyby każdy słuchał Twojego "rozsądnego" komentarza straciłby kasę na własne życzenie by się przekonać, że ten film to gniot. Może i dzieci w większości przypadków są irytujące ale w tej akcji mają moje pełne poparcie. Nie będę popierał polityków i złodziei, ileż można tworzyć takich dennych filmów jak ten i dać się okradać idąc na niego do kina?
PS. Moje ostatnie zdanie może też być lekkim kopniakiem dla ludzi którzy lubią politykę, bo z tego co widzę zagłosowali dokładnie na tych samych złodziei co w ostatnich wyborach i są oburzeni. Jeśli tak irytuje Cię dzieciarnia to zobacz, że dorośli też mają nas*ane w głowach i pewnie przekażą swoje chore poglądy polityczne tej dzieciarni. Wolę by już bojkotowały gniotowate filmy w takim razie.