Może to i dziecinada oceniać przed obejrzeniem, ale ja po prostu wiem, że to kolejny
niewypał.
Dlaczego?
Po raz kolejny Szyc, znowu Karolak, do tego zerżnięcie z kompletnie nierozumianego przeze
mnie fenomenu, jakim jest Kac Vegas.
Kilku "wyluzowanych" kolesi jest na kacu i przeżywa zabawne przygody. I tak 17 razy,
rewolucja w kinematografii.
Żenada.
Popieram, takie "dzieła" jak te nie powinny wu gule być puszczane w kinach, tylko dołączane do jakiś tanich gazet. Chociaż wątpię, żeby ktoś kupił. Też zauważyłem, że jest to zerżnięte z filmu Kac Vegas, normalnie brak mi słów ech.......
No ale dużo mamy naiwnych ludzi w Polsce, którzy pójdą na te gówno i tak, ładnie zarobią sobie i wyprodukują kolejne ścierwo.
Ty baranie, film nawet jeszcze nie wyszedł, a Ty już twierdzisz że będzie beznadziejny. Żeby Cie nie zatkało. Mi brak słów jak widzę takie głupio - mądre osoby jak Ty pacanie.
Każdy film z karolakiem i szycem to szmiry,dośc lansowania ich oklepanych mord.Do tego tytułową piosenkę wykonuje to blond badziewie doda- żalll
Będzie 1/10
No za to ty widzisz w tym filmie wielkie nadzieje.... żal mi ciebie "pacanie". Tyle beznadziejnych wyszło "produkcji", ale ty (mimo iż oglądałeś za pewne zwiastun) dajesz temu filmowi jakieś szanse ? Dzięki takim ludziom jak ty, kolejne ścierwo sobie zarobi. Nie twierdzę, że w Polsce robi się tylko złe filmy i bez obejrzenia ich powinno się zaraz dawać ocenę 1 .... no ale gdy się widzi taki beznadziejny, chory zwiastun jak ten, to normalnie nawet śmiać się nie chce. No ale dobra, ty dajesz temu filmowi szanse, ja niestety nie. Jaki będzie się okaże, ale nie liczyłbym na coś wspaniałego.
Nie szkoda Ci zużywać klawiatury na takiego jegomościa? Przecież doskonale wiesz, że Cię "nie zatka"! Jakie wrażenie może wywrzeć taki film? Oczywiście może na miłośnikach i fanatykach "Strasznych filmów", "Hanny Montany" i przestanę już wyliczać. Dodam jeszcze, że najkorzystniej byłoby dla Polaków, aby opinia międzynarodowa nie dowiedziała się o tym chłamie. Zniszczą nas!
Oj szkoda, szkoda. Niestety czasem jednak trzeba coś napisać, i uświadomić tych ludzi, że nie warto na to wu gule iść. Trzeba niektórych tutaj uświadomić, bo inaczej to poszli by do kina na byle jakie gówno, które to świetnie reklamują w telewizji. Niestety, ten do którego pisałem, pokaże swoje ja i pójdzie na te ścierwo, a potem będzie gadał, jaki to ten film do dupy był. Wtedy jednak będzie już za późno, bo gdy pójdzie do kina wielu takich ludzi jak on, to twórcy filmu będą tylko zacierać ręce, i będą myśleć " Jakie kolejne badziewie wydamy w tym roku, dla tych naiwnych idiotów he he ?".
Może masz rację? Jednakże, jeśli ktoś uprze się, i postanowi, że pójdzie do kina, to pójdzie. Gówniorze, małoklaty i inne ledwomózgi już sikają oglądając zwiastuny. Na to nic nie poradzimy - i jak mówisz, można uświadomić, wytłumaczyć, pośmiać się, czy właściwie - POŻAŁOWAĆ!! Pozdrowienia.
Dokładnie! Ja jednak oceny nie wystawię, co nie zmienia faktu, że uważam ten pomysł za nieporozumienie! Zauważyłem reklamę filmu i zaniemogłem... Przez chwilę gapiłem się w to zjawisko reklamowe przed mymi oczyma, które to pojawiło się. Pomyślałem nawet, kojarząc tytuł, że to jakiś iście debilny żart - nawet o takie kategorie pokusił się mój intelekt! Widząc tytuł i tych czterech przystojniaków, warszawskich cwaniaków, żądnych podbijać stołeczne lokale nocne, burdele, popijając alkohol i degustując się narkotykami uznałem to za produkcję TVN-u, który słynie z produkcji "najlepszych" polskich komedii. Po wejściu na stronę byłem wciąż zdumiony błyskotliwym pomysłem szanownych artystów, gwiazd polskiej kinematografii i nie wiadomo jakich sponsorów, którzy to uczynią wszystko, by tylko zbić pieniądze na zubożałej części społeczeństwa! Nie ważne jaki pomysł, jakie środki, jacy ahtyści, nie potrzebne wartości i idee. Przesłanie zapewne będzie takowe - pij i ćpaj z umiarem, bo wylądujesz na dołku! Brak mi słów... Z góry podziw dla tych, którzy już czekają na premierę!
Ja dam jeden za to, ze wiem dokładnie czego się po tym filmie spodziewać. Za Karolaka i innych klaunów których media nazwały aktorami. Tralier kogoś chociaż rozbawił? Zamiast robić coś śmiesznego, próbują używać tych amerykańskich przerywników gdzie następuje cisza a ludzie MAJĄ się śmiać... A tam tylko słyszę świerszcze. Tu jest Polska, tutaj czeka się na dobre filmy. No ale większość i tak pewnie się wybierze się na ten film potem będą narzekać jak np na "Wojnę żeńsko męską". Dlatego warto dać 1 i myślę, że nie po kilku ALE PO 100 WPADKACH i gniotach jakie powyłaziły to jest w pełni uzasadnione i nie powiedziałbym, że jest to trollowanie.
Nie można porównywać tego do "Strasznego Filmu" wypełnionego absurdalnym humorem, po który polscy filmowcy nie sięgają. Nie mam pojęcia dlaczego, odmóżdżający humor z najniższej półki i sceny kipiące seksem są i tak 100 razy lepsze, niż te wszystkie komedie romantyczne, które prawie w ogóle się od siebie nie różnią. Przynajmniej nadają się na imprezy i można do nich wielokrotnie wracać.
To niekoniecznie jest tak, że Szyc i Karolak są złymi aktorami, zwłaszcza ten pierwszy zrobił na mnie spore wrażenie w "Wojnie Polsko-Ruskiej", gdzie autentycznie wzniósł się na wyżyny swojego talentu. Tych dwóch jest po prostu za dużo! Przyjęli złą strategię akceptowania wszystkich propozycji, w efekcie czego zagrali w kilku gównach (bo inaczej tych filmów się nie da nazwać) i teraz są z nimi kojarzeni.
Szyc, Karolak, Urbańska, Pazura, Zakościelny, Zielińska, Glinka, Foremniak, Mucha, Adamczyk - te nazwiska kojarzą się już niemal tylko z tandetą.
Jestem po prostu zrozpaczony faktem, że polscy filmowcy posunęli się o krok dalej - zamiast produkować własne gnioty, zaczęli zrzynać z tych amerykańskich. Tyle tylko, że tam takie tanie szmiry wychodzą tylko na rynek wideo, a u nas puszczają to w kinach.
Niestety tak długo jak wymienione wyżej nazwiska na plakacie stanowią lep na znakomitą większość mieszkańców naszego kraju, tyle też będą nam serwowane kolejne jednorazowe "dzieła".
Porównywać czy nie porównywać - dla mnie to chłam. Widziałem kiedyś fragment jednej z części, temat dotyczył spermy. O czym to wszystko mówi? O upadku moralnym ludzkości - przedstawianie orgii seksualnych, uprawianych z transwestytami, taplanie się w nasieniu, zażywanie narkotyków i alkoholu do stanu, kiedy świadomość przestaje funkcjonować, kiedy człowiek postępuje gorzej niż zwierz, czynienie z tego zabawy, reklamowanie nędzy moralnej, odarcie człowieka z godności, stało się - w imię "wolności" - sposobem na tworzenie rozrywki. Sztuka - szczyt ludzkiej duszy, intelektu, majestat mistyki, zastąpiony został odchodami, fekaliami intelektualno - moralnymi materialistów, dla których pieniądz jest ważniejszy niż piękno, godność, rzeczy nadprzyrodzone.
I tu jeszcze Polacy, z tym swoim "pomysłem" na film... Żyjemy w czasach apokaliptycznych.
Do tego polska kinematografia ogranicza się tylko do bardzo słabych komedii, które są robione na siłę i tak żeby jak najwięcej kasy zgarnąć.
Raz na rok, może półtora wyjdzie film historyczny, tak tylko komedie.. komedie.. i jeszcze raz komediee, ale jak widać wyczerpali już tematy i łapią się za podrabianie filmów zagranicznych. Oczywiście Komedia!
Polska kinematografia to jedna WIELKA komedia.