3,7 80 tys. ocen
3,7 10 1 79536
1,2 24 krytyków
Kac Wawa
powrót do forum filmu Kac Wawa

Ja

ocenił(a) film na 1

Nie wiem po co Polacy kręcą coś takiego ( Głupie bez sensowne żenujące i nie śmieszne komedie ) Przecież to im w ogóle nie wychodzi poszedłem na ten film z ciekawości i zamiast się śmieć z fajnej komedii i zachwycać efektami 3D to siedziałem załamany że ktoś mógł zmarnować tyle kasy na takie coś zamiast nakręcić coś pożądnego no ale cóż dramaty i obyczaje nam Polakom wychodzą ale komedie to mamy ........

OLIN1

Pozwolisz, ze zapytam - po cholerę szedłeś na ten film skoro wiedziałeś, że idziesz na gniota?
Macie w Świdnicy jedno kino z jednym filmem?

Dziwisz się, że producenci nie zrobią czegoś porządnego. Po co mają robić skoro setki takich jak ty pójdzie "z ciekawości" na tego turbokaszana by później wylewać żale jakie to słabe i oddajcie moje 20 złotych.
Jak nie wychodzi? Wychodzi im to znakomicie.

ocenił(a) film na 1
zenek_8

Poszedłem na ten film ponieważ wolę wspierać polską kinematografie zamiast zagranicznej i po cichu miałem nadzieje że nie idę na gniota tylko na coś fajnego no ale niestety się myliłem ale nie mam zamiaru żądać zwrotu kosztu za bilet poniewarz nie jest to wina kina że film jest taki jaki jest. A co do Świdnicy to tu są 2 kina ''Gdynia i cinema 3d i żadne nie puszcza jeden film