3,7 80 tys. ocen
3,7 10 1 79536
1,2 24 krytyków
Kac Wawa
powrót do forum filmu Kac Wawa

Tak jest, prześwietny nasz aktorzyna p. Karolak jest jak termometr, barometr, przepowiednia ba.... jak wyrocznia!
Gdzie się nie pojawi a raczej pojawi, zwiastuje to kiszkę, chwasty i wodorosty po prostu coś niesamowitego, ten człowiek to drugi Nostrodamus, Nostrodamus kina komediowego made in Polish.

cobra2000

Drugi to Szyc, a na trzeciego wyrasta Pawlicki, gwiazda "Los Numeros" i "Kac Wawy".

ocenił(a) film na 1
wuj_Jozef

Dorzuciłbym jeszcze Adamczyka - aktora "tysiąca" polskich komedii romantycznych. Ci wszyscy to nie aktorzy tylko celebryci - to taka moda z zachodu, towarzystwo wzajemnej adoracji promowani przez media często zaangażowane w ich pracę. Ludzie przekonani, że są dobrymi aktorami grającymi w dobrych filmach ale to tylko pozory. Czasem nawet i ślepej kurze trafi się ziarno ale całokształt niestety nie wygląda zbyt dobrze.

Viedr0

Święte słowo. Tyle, że na Zachodzie można znaleźć jeszcze ludzi, którzy są bardziej aktorami niż celebrytami, a w Polsce ciężko.

wuj_Jozef

Wuju Józefie, gwiazdą (co prawda epizodyczną) w LOS NUMEROS był też Rafał Mroczek ... z tych Mroczków :)

I jego tekst "łot a fak" oraz "masz fajf minuts z zegarkiem na ręce" :)

http://www.youtube.com/watch?v=ZydX1iKJuqU

cobra2000

Pamietam wypowiedz Karolaka ze musimy dostosowac poziom naszej kultury, do zachodniej i prosze mamy tutaj przyklad. Tyle ze sam Karolak nie dostaje poziomem do aktorów "Pamietnkow z wakacji". Mam nadzieje ze skonczy sie monopol miernot takich jak on i ludzie zrozumieja jaka szmira probuje nas sie karmic producenci i dystrybutorzy, pomijajac dziela bardziej ambitne.

ocenił(a) film na 1
cobra2000

w karolaku najbardziej nienawidzę tej hipokryzji.... Był taki wywiad z nim gdzie opisuje jak to on się wstydzi niektórych filmów w których gra. Skoro się tak wstydzi to po co to robi?????? Ja wiem, że pieniądze nie śmierdzą, ale niech ma odwagę powiedzieć, że gra dla pieniędzy, ma wszystkich w d*pie, bo on chce sobie kupić wypasiony apartament w centrum Warsiawki, ale niech nie mówi, że się wstydzi po czym gra w kolejnej kupie.