3,7 80 tys. ocen
3,7 10 1 79537
1,2 24 krytyków
Kac Wawa
powrót do forum filmu Kac Wawa

nadzieje że po tym filmie i jeszcze po kilku naszych rodzinnych GNIOTACH ludzie w końcu
pukną się w głowy i przestaną chodzić do kina na nasze rodzime produkcje. Może w tedy
sponsorzy, producenci i inna polska hołota filmowa zacznie bardziej doceniać sztukę
filmową bo zmusi ich do tego brak kasy z biletów! W TYM ROKU NIE BYŁO ŻADNEGO (TAK
ŻADNEGO), wartego uwagi naszego krajowego filmu w kinach na który warto by było
wyłożyć choćby 5zł na bilet! Skandal! Miałem nadzieję że Bitwa pod Wiedniem to zmieni, a tu
proszę kolejne pieniądze w błoto. Co się dzieje?

użytkownik usunięty
impaler1

Nie umiesz docenić polskich filmów po prostu. Róża , W ciemności to dla ciebie gnioty ?? Coś jest nie tak z tobą . Rozumiem, że Kac Wawa mogła ci się nie spodobać , ale nie obrażaj polskich genialnych produkcji.

Nie napisałem że wszystkie w sensie wszystkie. Są wyjątki z tym że te wyjątki mają słabą reklamę i rzadko można je znaleźć w repertuarze rodzimych nastawionych na zyski kinopleksów. Powiedz w którym kinie widziałeś Różę? bo ja w żadnym.

impaler1

acha w ciemności też jest słaby.

użytkownik usunięty
impaler1

Nie widziałem w kinie Róży ściagnałem sobie z netu. A W ciemności dla ciebie słaby ?? Niewiele brakowało żeby dostał oskara

ocenił(a) film na 1

Oscar nie jest odnośnikiem zajebistego filmu, nie można się tym sugerować. A również uważam jak przedmówca, że na polskie filmy nie warto chodzić i wydawać kasy na kino. Raz dałam się namówić i poszłam na "Ile waży koń trojański" no i oczywiście kicha straszna. Filmy zazwyczaj wybieram dosyć skrupulatnie (niestety ceny biletów w Polsce są zaporowe), więc to był jedyny film na który mnie namówiono, zazwyczaj to ja wybieram repertuar. Pozdrawiam

użytkownik usunięty
kacha86

Ile waży koń Trojański kozak film jak się w czasie przenosi do PRLU zajebiście zrobiony, nie wiem co wy się tak czepiacie polskich filmów, dla mnie nie ma lepszych niż polskie

ocenił(a) film na 1

Tak to jest, jednemu podoba się to a drugiemu tamto :) Z Najgorsze jest to kiedy, człowiek krytykuje drugiego za to co lubi. PS. ja lubię polskie filmy, ale te stare. Pozdrawiam

kacha86

Zgadzam się, też uwielbiam nasze filmy, tym bardziej boli mnie to co się ostatnio z nimi dzieje. Od czasu do czasu ukazuje się jakiś rodzynek w stylu "Dom Zły". Pozdrawiam.

ocenił(a) film na 1
impaler1

Też sobie pomyślałam o tym filmie :)

ocenił(a) film na 1

troll

ocenił(a) film na 1

troll

ocenił(a) film na 1

troll