Wiem, że wiele osób tak mówi, ale kij z tym...
Po 15 minutach wyłączyłem film. Naprawdę. Wystarczyło mi pokazanie tej sceny, gdy Szyc się
naćpał i miał CHORE wizje. I jeszcze ten początek (No wku*wił mnie, no wku*wił,
filozof pier*olony!)... A to tylko pierwsze minuty...
Najlepiej to ujął prof. Farnsworth z Futuramy: "I don't want to live on this planet anymore..." ;)
Nie uznaje amerykańskich produkcji, a Futurama i South Park to największa żenada jaką mogli nakręcić , więc nie wiem co znaczy ostatni cytat, ale właśnie scena jak Szyc naćpany wchodzi do klubu jest mistrzowska, a tekst , który zacytowałeś jest klasykiem
Futurama akurat nie jest żenadą, jednak słabo wychodzi z potyczki z Simpsonami. A co do ostatniego cytatu, w tłumaczeniu znaczy: "Nie chcę więcej żyć na tej planecie" oznacza zażenowanie czymś.
Natomiast South Park już jest żenadą.
Klasykiem to może być cytat z Forresta Gumpa: "Życie jest jak pudełko czekoladek. Nigdy nie wiesz na co trafisz".
W dodatku film jest pełen głupot (obejrzałem ten film jeszcze raz, żeby je sprawdzić). Np. jak Szyc wchodzi do pokoju jego przyszłej żony, która CHOLERNIE WYRAŹNIE leży pod łóżkiem,, a tu Szyc stwierdza "Ni ch*ja, nie ma jej tu, musi być w środku miasta, idę po ciebieee!". Ja pieprzę...
Albo scena gdy naćpany, najarany i naje*any Szyc każe alfonsom zrobić film jak jeden robi drugiemu loda. OH GOD WHY?!
Przez ten film straciłem wiarę w polskie kino... Pozostali mi już tylko "Poranek Kojota", "Chłopaki nie płaczą", czy "Kiler''. :'(
Z toba jest taki problem ze wszystkich obrazasz. Wyzywasz ludzi od debili i jeszcze gorzej. Od troli wyzwałes ponad 1000 filmwebowiczow. Jestes chory? Nienawidzisz ludzi? Po co obrazasz innych? Sprawia ci to przyjemnosc gimbusie? Lecz sie koles.