PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=629035}
3,7 79 tys. ocen
3,7 10 1 79224
1,2 33 krytyków
Kac Wawa
powrót do forum filmu Kac Wawa

Myślałam,że teksty o tym,że ''to najgorszy polski film'' był chwytem marketingowym..że taka anty-reklama ma na celu zachęcić ludzi do oglądania i komentowania.. Obejrzałam film, bo nie chciało mi się wierzyć,że jest aż tak zły...
Akcja mnie nie wciągnęła... dłużył się film i był po prostu nudny...
Najbardziej zażenowała mnie postać Gąsiorowskiej jako tej prostytutki Sandry... To,że biła się z Bohosiewicz w tym barze...ogólnie jej sposób bycia...Dla mnie to powinien być margines społeczny, a nie bohaterka filmu...
Jestem osobą niewierzącą, broń losie moherem, ale...czy w wieczór kawalerski zachlanie się, zaćpanie, tańczenie i obcowanie z -za Waszym przeproszeniem- dzi*wkami jest ok? Następnego dnia złożą przysięgę przed Bogiem,że będą siebie kochać, miłować, szanować do śmierci, a parę godzin wcześniej Szyc sobie na dzi*wki pojechał... Jak dla mnie to się gryzie

Ogólnie film bardzo nudny, bezsensowny...troszkę obleśny, nie wciągający, nie śmieszny... Ciężko się go ogląda... Właściwie nie dałam rady obejrzeć go w całości, bo robiłam sobie przerwy...Z czymś takim spotkałam się pierwszy raz w życiu...Wcześniej widziałam złe filmy...ale w każdym filmie było coś co ratowało go...a to fajna muzyka, a to dobrzy aktorzy, a to ciekawa fabuła...a tutaj nie ma nic co bym mogła dać na plusa... Naprawdę, pierwszy raz zdarzyło mi się tak nisko ocenić film...Na ocenę 1... Nieporozumienie

A tak notabene...Pracuję w środowisku artystycznym...Jakkolwiek to brzmi:) Znam masę rewelacyjnych, młodych, zdolnych aktorów... Dlaczego w każdym filmie musi być Szyc, albo Karolak? I parę innych ciągle powtarzających się twarzy....
Co do scenariusza....Czasem miałam takie brzydkie myśli,że większość ludzi, która choć trochę zna się na filmach napisałaby lepszy
Co do postaci...Nie ma ani jednego bohatera/rki którego mogłabym obdarzyć sympatią

użytkownik usunięty
Opheliac89

Wieczór kawalerski bez ćpania, chlania i ruchania dziwek to nie jest wieczór kawalerski !!!

Marny poziom filmu dorównuje marnemu poziomowi twojej osoby. Dla przypomnienia obiecałeś powiedzieć prawdę o samym sobie:

nemo989: Kultowy już tekst "Dupę mi zalało" [...]
smalczyk130: To dziwne,że nie rozumiesz głębi wyimagiwanego tekstu, który sobie w głowie stworzyłeś .
smalczyk130: film znam na pamięć, to ty sobie wymyśliłeś jakąś wyimaginowaną scene wziętą z sufitu.
smalczyk130: wmawiasz ludziom jakąś wymyśloną scenę, której w filmie nie było . Jak cię to bawi ośmieszaj się dalej, może jak jeszcze jakieś sceny wymyślisz to niedługo zlepisz z nich jakiś film . Nie chce mi się już komentować tych bzdur, które wypisujesz .
nemo989: Czy zgadzasz się na to, że po podaniu namiaru w filmie Kac Wawa na scenę z tekstem "Dupę mi zalało" złożysz publicznie oświadczenie o swojej głupocie?
smalczyk130: Cały czas czekam aż podasz czas tej wymyślonej sceny to chyba jasne jest, że zgadzam się na twoją propozycje . Myśl logicznie.
smalczyk130: wskaż zrobisz z siebie jeszcze większego idiote.
smalczyk130: Ciekaw tylko jestem jak możesz wskazać coś czego nie ma .
smalczyk130: Nie boję się narobić sobie wstydu , czymś co nie istnieje.

smalczyk130: Jeżeli podasz czas w któym padł ten wymyślony przez ciebie tekst to napiszę wielkimi literami, że jestem największym idiotą na świecie .

nemo989: Michał Milowicz tuż przed 1 godz. i 16 minutą filmu wypowiedział ten tekst

smalczyk130: Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

nemo989: Musisz się wywiązać z publicznie złożonej obietnicy, aby nie ucierpiała twoja nienaganna reputacja
smalczyk130: W dupie mam swoją reputacje i opinie ludzi na mój temat
nemo989: Jaka reputacja, takie i jej umiejscowienie

Spełniając publicznie zobowiązanie, powiesz wreszczcie coś co nie mija się z prawdą.

użytkownik usunięty
nemo989

Dotrze kiedyś do ciebie, że nigdy nie spełnie tego zobowiązania ? Możesz sobie wklejać milion razy tą rozmowe a ja i tak nie spełnie tego zobowiązania .

Mam cały czas nadzieję, że wreszcie zmądrzejesz i spełnisz publicznie złożone zobowiązanie

użytkownik usunięty
nemo989

Tak się nigdy nie stanie , nigdy tego nie zrobię .

Wyszło na to, ze nie chcesz być mądry

nic innego juz ci nie zostalo

ocenił(a) film na 5

Współczuję Twojej przyszłej, nieświadomej zapewne żonie, która (obawiam się) może nie mieć pojęcia o tym, co jesteś w stanie jej zrobić w swój wieczór kawalerski.

użytkownik usunięty
monicamoniaa

A co ty myślisz, że bym swojej kobiecie nie powiedział co bede robił na wieczorze kawalerskim ? Nagrałbym filmik i jej puścił, dobre śmiechy by były . Na ostatnim kawalerskim ziomka na jakim byłem nagraliśmy filmik i później na weselu z całą gromadą oglądaliśmy razem z panną młodą oczywiście. Każda normalna kobieta wie, że na kawalerskim sie ćpa, chla i rucha dziwki. NA panieńskim tak samo, też są zamawiani faceci do towarzystwa, też panny ćpają i chlają , nikt z tego problemu nie robi.

ocenił(a) film na 5

Która NORMALNA kobieta idzie do ślubu z dzi*karzem? Która NORMALNA kobieta pozwoli się zdradzić, bo to kawalerski? Kawalerski to czas, kiedy kumple idą dobrze się nawalić w swoim gronie, po czym wracają normalnie do domu jak ludzie, z czystym sumieniem, a na następny dzień kontynuują przygotowania do ślubu z kobietą swojego życia, której pozostaje wierny do końca życia, co potwierdzi przed Bogiem niebawem. Wybacz kolego, ale razisz mnie patologią, jaką opisujesz. Rozumiem, że Twoja przyszła żona oddając się typowi do towarzystwa na panieńskim, zrobi wówczas najnormalniejszą rzecz wg Ciebie, co powspominasz sobie z nią na drugi dzień z uśmiechem, na czilu? Ręce opadają...

użytkownik usunięty
monicamoniaa

Jakim dziwkarzem ? Wieczór kawalerski czy panieński trzeba zapamiętać na całe życie, po za tym to tylko seks więc ten jeden raz z kimś innym nie jest żadną zdradą .

Smalczyk na prawde musisz ruchać i ćpać żeby coś zapamiętać...? Czy nie po to jest się w związku żeby być w każdej sferze tylko z Tą jedną osobą? SERIO nie przeszkadzałoby Ci że Twoja kobieta obciągała komuś innemu? Dla mnie zdrada partnera/partnerki to choćby i obmacanie jakiejś osoby trzeciej czy flirt... a co dopiero ruchanie ... Dramat. No ale cóż, wiem że są różne kręgi... Niektórzy muszą ćpać, chlać i ruchać się z byle kim żeby poczuć że żyją i są szczęśliwi...

Co do filmu to dramat, podzielam opinie autorki

greniu90

Podejście Pana smalczyk130 do życia jest podobne jego upodobaniom filmowym.

ocenił(a) film na 2
ES0X666

Pan smalczyk130 jak można domyśleć się z poziomu i stylu wypowiedzi, upodobaniach filmowych a również dołączonym zdjęciu reprezentuje taką grupę społeczną- mało wymagających wielbicieli sportowej odzieży. Należało by raczej skłonić się w żalu zamiast wymagać kultury osobistej czy też jakiś większy możliwości intelektualnych. Tak to już jest że dla niektórych browarek, pizza, brzuszek i horrorek na wieczór to wystarczające i niejednokrotnie jedyne wartości i cele życiowe

agata1987_filmweb

Kiedy patrzę na oceny Smalczyka, autentycznie źle się czuję, że podoba ją mi się niektóre filmy ocenione wysoko przez niego :/

ocenił(a) film na 2

"Wieczór kawalerski bez ćpania, chlania i ruchania dziwek to nie jest wieczór kawalerski !!!" taa niektórym faktycznie pozostaje chlanie, ćpanie i ruchanie dziwek tak wyłącznie dziwek...

ocenił(a) film na 5
Opheliac89

Nie musisz być osobą wierzącą, żeby mieć rozum i kręgosłup moralny na swoim miejscu. Ja również nie jestem osobą wierzącą, ale nie wyobrażam sobie takich panieńskich czy kawalerskich - seks, alkohol do stanu nieprzytomności, i innych ku*estw, które są kategorycznie zbrew zasadom moralnym! Zatem plus dla Ciebie, koleżanko <high five>!
I faktycznie, te same gęby w każdej nowej produkcji Polskiej. To się robi już nudne ;/