3,7 80 tys. ocen
3,7 10 1 79537
1,2 24 krytyków
Kac Wawa
powrót do forum filmu Kac Wawa

Od znajomych słyszałem że jest to kopia kac vegas. Hmm... Bardzo dużo brakuje żeby nazwać tej film chociażby zbliżonym do amerykańskiej komedii. Mało śmieszny mimo
paru spoko scen.

arturo2311

są wyraźne zapożyczenia, ale nieudolne

ocenił(a) film na 8
arturo2311

Nie przejmuj się plackiem, on kradnie profile i podbija tylko negatywne wypowiedzi manipulując tym forum od ponad 2 lat (zobacz taką "celestę- założyła konto 19.08.2012, dała kac wawie 1, napisała 2 obraźliwe, mijające się z prawdą komentarze i od tego czasu ani razu się już nie logowała - przypadek?) Ten film jest trollowany przez kilku lub jednego psychopatę węszącego wszędzie spiski i hejterstwo, a sam kradnie profile, podrobił mój jacek_mch, i kilka innych - od maja zacząłem odbijać mu piłeczkę i teraz szlag go trafia, że nie jest tu sam i że to już nie jest jego "prywatne" forum. Masz racje, jest w kac wawie sporo fajnych scen, ale film jako całość nie powala, ale oprócz elementu wieczoru kawalerskiego nie widziałem tam w ogóle podobieństwa do kac vegas. To zupełnie inny typ filmu

arturo2311

Nie przejmuj się jackiem, on zakłada multikontae i podbija tylko pozytywne wypowiedzi manipulując tym forum od ponad 2 lat. Ten film jest trollowany przez kilku lub jednego psychopatę węszącego wszędzie spiski i hejterstwo, a sam podrabia profile. Teraz szlag go trafia, że nie jest tu sam i że to już nie jest jego "prywatne" forum.

Oto część jego multikont:

Teleboy
nono_doktor
fast_ball
Paulino_82
Marek32
smok_jerzy
Transporter_mocy
witmannn
Duch_Michula
WK1977
Jacek_Mch
Sumienie_Filmwebu
Potorecki
Dariosos
Potorecki
Na_Borneo
Tobby
Jaro_Nl
Tonybest
iwona_filmer
makarow
Don_Marcello
Spoko_loko
alert_fur_Cobra
KillOff
Michu_torpeda
kilogramowy
oktagon32
Super_Monisia
CzystHarry
Miss_kiss
tonybest2
New_Tom
next_Tom
Draft_style
Tom_press
major_xx
compresorrr
Van_der_van
nataszowa

ocenił(a) film na 8
arturo2311

A nie mówiłem? Zareagował od razu, a jest 2 w nocy... jak o 13 coś pisałem, też był..., Wypissł na zasadzie "kopiuj_wklej (pod każdym postem je umieszcza) profile, który "śmiały" coś pozytywnego o kac wawie napisać, a zrobił to z... ukradzionego mnie profilu (założył go zaraz po mnie, można to sprawdzić bardzo prosto, sprawdzając godziny i daty pierwszych wpisów), czyli jak sam widzisz, potwierdził tylko to, co Ci wcześniej napisałem i moje słowa będą już zbędne, samemu można sobie wyrobić zdanie o kimś, kto pisze z podrobionego profilu, a wytyka innym, że są nieuczciwi... mam z niego niezły ubaw

arturo2311

Widzisz była 2 w nocy a on ciągle tu siedzi i odpisuje sobie samemu na swoich multikontach. Jak sam widzisz, potwierdził tylko to, co Ci wcześniej napisałem i moje słowa będą już zbędne, samemu można sobie wyrobić zdanie o kimś, kto pisze podrabia profile i tworzy multikonta, a wytyka innym, że są nieuczciwi... mnie to nie bawi, ale on ma z tego głupi ubaw.