3,7 80 tys. ocen
3,7 10 1 79536
1,2 24 krytyków
Kac Wawa
powrót do forum filmu Kac Wawa

Dobrze, że bilet miałam darmowy. Szkoda na to pieniędzy. Był tylko jeden fragment gdzie się zaśmiałam. Okazało się, że ten fragment był w trailerze... Po co wydawać pieniądze skoro można zobaczyć trailer?

ClaudiaCentre

Mam nadzieję, że wystawiłaś temu filmowi już odpowiednio ocenę ? ;)

ocenił(a) film na 1
T4O

Oczywiście zawyzona 1 poleciała :)

ocenił(a) film na 1
ClaudiaCentre

Dobrze powiedziane zmarnowany czas w kinie : /

ocenił(a) film na 1
ClaudiaCentre

Tak fatalne filmu dawno nie było u nas.

ocenił(a) film na 1
ClaudiaCentre

Ja bym nie poszedł nawet jakbym miał darmowy bilet.

użytkownik usunięty
ClaudiaCentre

Hah . xD . no tak wystarczy obejrzeć trailer i tyle po co więcej? Żebym straciła cenne minuty swojego życia? Jak chcę się pośmiać to oglądam " Spadkobierców " improwizowany serial przez naszych kabareciarzy. Polecam ja na niektórych odcinkach nie wyrabiam ze śmiechu ;p

ClaudiaCentre

Niestety, jest wielu fanatyków tego filmu. Nie wiem, czy to już twórcy próbują jakoś ratować swoje dzieło i podszywają się za forumowiczów, czy co. Wiem głupie rozumowanie, no ale nie ogarniam xD

ocenił(a) film na 1
T4O

http://pl.wikipedia.org/wiki/Marketing_szeptany

Andyvdm

Wiadomo, mendy jedne.

T4O

Ludzie ogarnijcie się i specjalnie oceniajcie ten film na 1/10, bo jak widać jest żałosny. Niektórzy tutaj "użytkownicy forum" starają się sztucznie podwyższyć ocenę filmowi, abyście potem się nabierali i wydawali kasę. Wiadomo, że jak taki przeciętny człowiek spojrzy na ocenę np. 6/10 to pójdzie do kina w wierze, że tym razem będzie to dobra polska komedia. Z tego co mi wiadomo, to w ostatniej chwili postanowili wycofać się z zapraszania dla dziennikarzy na pokaz przedpremierowy, to chyba o czymś znaczy prawda ?

użytkownik usunięty
T4O

Bez przesady sądzę, że ich nie obchodzi ocena ich filmu na filmwebie.

To w takim wypadku jak wytłumaczyć te podniecenie filmem i tym Karolakiem, no i ta oceną 10/10. Ludzie albo naprawdę są głupi, albo ktoś za tym stoi.

użytkownik usunięty
T4O

Ja stawiam na opcje ludzie są naprawdę głupi. ;p . I rozśmiesza ich byle gówno . :)

Ja nadal wieże, że Polskie społeczeństwo nie jest jednak takie głupie.... proszę ludzie, pokażcie że macie więcej oleju w głowie od tych pacanów z TVN.

użytkownik usunięty
T4O

Nie po prostu niektórzy ludzie nie to, że nie mają poczucia humoru. Mają, ale bardzo mało wyrafinowane. Śmieszy ich to jak się przewróci frajer na skórce od banana to dopiero mieli kupę śmiechu na tym głupawym filmie ;p

No ale K*rwa, też ten film jest dla nas obrazą, co ci twórcy sobie o nas myślą, że jesteśmy jakimiś kretynami. Nie wiem jak was, ale mnie podobizna Karolaka z wepchniętym palcem w nosie wcale nie śmieszy, a irytuje po prostu !

użytkownik usunięty
T4O

Ale to tylko zdjęcie ;p . Nie ma co się tak gorączkować . ;p

Bardzo głupie, obrażające zdjęcie. Troszeczkę szacunku dla nas Polaków. My byle gównem sie nie podniecamy !

użytkownik usunięty
T4O

Jak uważasz .Każdy ma swoje zdanie.

Wiem przesadzam, ale człowiek stara się jak może wbić do łba temu tempowemu społeczeństwu, że znowu są robieni w balona. Ja rozumne że ktoś może być wielkim patriotą i wu gule, no ale to jest zwyczajna obraza, oni sobie myślą że jesteśmy niczym Waldek z Kiepskich.

użytkownik usunięty
T4O

Odp. #1 - "ludzie są naprawdę głupi"
Tak przedstawia się frekwencja na wtorkowy wieczór w heliosie.
http://images49.fotosik.pl/1358/fdce97e4386ce4e6.jpg