3,7 80 tys. ocen
3,7 10 1 79537
1,2 24 krytyków
Kac Wawa
powrót do forum filmu Kac Wawa

sobota, 13.40 tvp1 WEEKENDOWY MAGAZYN FILMOWY wybieramy gniot dekady,
głosowanie będzie w sieci, jutro 5 nominacji. STAŁO SIĘ mamy ZŁOTEGO PAWIA ,w
USA mogą mieć malinę, my pawia!! ZEMSTA RACZKA NA naszych 'artystach' hahahahah

ocenił(a) film na 1
tiago

Mam już swojego faworyta :)

house90

oooo zdradz nam, prosze .)

ocenił(a) film na 1
tiago

Oczywiście Kac WaWa. Gulczas i Yrrrek są gniotami, ale tam główne role grali nieprofesjonalni aktorzy.

house90

ale jeśli konkurs ma obejmować minioną dekade, czyli 2001-2010, to sie nie mieści....
ciekaw jestem jak z tego wybrną, wszak dekada to jak wyżej.

ocenił(a) film na 1
tiago

Przez tą dekadę też znajdzie się parę gniotów. I Gulczas i Yrrrek się łapią :)

house90

Mój faworyt to Ciacho.

wuj_Jozef

Popieram - "Ciacho" był sam w sobie gniotem.

house90

No i właśnie z tego powodu YYrrrek jest gorszy bo grali tam amatorzy, którzy siłą rzeczy nie mogli być lepsi niż ci z Kaca w takim razie film nie może być gorszy, zresztą jestem w dużej mierze przekonany że nawet tego nie oglądałeś, jak większość ludzi którzy zostali podpuszczeni by jedynkować. Moja hipoteza bierze się stąd że film bardzo mało zarobił, więc garstka ludzi to widziała, a później poszła zła fama i każdemu by było szkoda 24 złotych na to. Więc oceny 1,5 nie traktuje miarodajnie przez właśnie takich trolli. Dziękuje i bez odbioru.

ocenił(a) film na 1
Zajcevv

Czyli jesteś za tym, żeby robić z widza idiotę i naciągać go na kasę?

house90

Jestem za tym by dać każdemu filmowi szanse, Jak ktoś nie lubi tego typu kina to po prostu nie pójdzie na to do kina i nie wyda kasy, myślę że trailer wiele mówił i człowiek z intuicją i tą trailerową wiedzą ominie tego typu produkcję jak ktoś ma większa tolerancję niech pójdzie i nikt nie ma prawa mu tego obrzydzić, Sądzę że ostatnie hity typu "Wyjazd integracyjny" czy "Pokaż kotku co masz w środku" nie są wiele lepsze o ile w ogóle są a nie zostały tak zgnojone jak Kac Wawa, nie wiem czemu powstało takie lobby. Bo przyznam szczerze że miałem ochotę pójść na to ale mnie odstraszyła na nota obecnie tylko minimalnie lepsza od mega gniotu Yrrka, najwyżej bym żałował kasy, ale wolałbym się sam o tym przekonać a teraz czekam na wydanie DVD o ile w ogóle wyjdzie.

ocenił(a) film na 1
Zajcevv

A trzeba dokonać np. morderstwa by wiedzieć że jest zła czy tez jej tez dasz szanse i spróbujesz? Czy tez opierasz się na opinii innych? I kolejne czy zawsze dajesz drugą szanse filmowi? Oglądasz każdy gniot zjechany przez krytyków, zresztą mniejsza z nimi ale zjechany przez 99% ludzi? Ja ostatnio chciałem dać szanse filmowi "1920 Bitwa Warszawska" bo lubię historyczne filmy lub pseudo-historyczne ale wytrzymałem 20min a mimo ze wszyscy znajomi mówili nie trać czasu.

rafib1975

Nigdy nie wiadomo jakby kto zareagował na dokonanie morderstwa, czy ojciec zgwałconej i zamordowanej dziewczyny nie dokonałby z przyjemnością podobnej zemsty, zresztą nie o to tu chodzi bo tak by sobie można długo filozofować, ja mam pytanie czemu inne polskie gnioty które wymieniłem w poprzednim poście nie zostały tak zjechane jak Kac? I czemu tak wielu ludzi dało 1 bez oglądania? To nie fair! Dajmy na to grają 2 ostatnie drużyny z ligowej tabeli każdy myśli ale to będzie kaszana nie pójdę inni tez mi odradzają a tu się okazuje że drużyny że mimo że niezbyt dobre potrafiły stworzyć ciekawe widowisko, ale nie poszedłem bo mi odradzali. Nie widziałem filmu być może dam mu nawet 1 ale wolałbym by mi go nie obrzydzano, bo widziałem Wyjazd integracyjny który był gniotem a nikt tak silnie nie obrzydzał mi go. I teraz przez takich ludzi być może nawet nie będzie mi dane go obejrzeć.

ocenił(a) film na 1
Zajcevv

Ale ty mylisz pojęcia trochu, mecz jest przyszłością i nikt go nie widział wiec nikt nie może ci go zupełnie odradzić może tylko powiedzieć ze on MOŻE być zły, a tutaj pewna cześć (nie wiem jaka) ale widziała ten film wiec mogą ci radzić nie idź, nie trać czasu czy kasy. Co do ludzi którzy dają 1 czy 10 nie widząc filmu to fakt jest to nie odpowiednie ale wpisy ludzi którzy widzieli i mówią nie rób błędu to źle ci mówią?

rafib1975

Może i trochę chaosu się wkradło w to moje porównanie ale chodziło mi o to że wszystkie znaki wskazywały że będzie źle(2 najgorsze drużyny) tak tutaj(bardzo niska średnia filmu) i w obu przypadkach głosy mówiące nie idź, a można się zawsze miło zaskoczyć, może moje porównanie nie jest super trafne ale trochę da się jednak odnieść. Kilka razy nadziałem się na słabe oceny filmu a ostatecznie w moim odczuciu nie był taki zły. moje drugie pytanie brzmi czemu akurat na ten film padło? Bo sądzę że to jakiś efekt Domina zadziałał. Srogo się zawiodłem np. Na "Ojcu Chrzestnym" mimo super not i opinii, więc nie można temu ślepo wierzyć ale też nie można obrzydzać komuś czegoś.

ocenił(a) film na 1
Zajcevv

Jeśli chodzi o "Ojca chrzestnego" fakt nie jest może dla wszystkich, tez fakt Ja tez się nie raz nadziałem na złe opinie a film może nie był tragiczny ale nigdy nie został dobry lub bardzo dobry. Jak wcześniej napisałem Ja tez nie przepadam tekstu "nie oglądałem ale dałem 1" bo jest to nie odpowiednie. A jeśli chodzi o tych co już widzieli to patrze na wpisy które coś wnoszą i są jakieś motywacje a nie jak ktoś tylko napisze że "film jest do dupy" czy coś podobnego.

rafib1975

Ok zgoda, nie ma się co na ten temat rozpisywać, jak gdzieś wyjdzie to obejrzę i ocenię, miło było pokonwersować bez obrzucania się błotem . Pozdro

ocenił(a) film na 1
Zajcevv

Mi tez dlatego że była to normalna i na poziomie dyskusja a nie ... jak w chu... innych. Pozdrawiam

ocenił(a) film na 1
Zajcevv

Wyjazd jest lepszym filmem niż Kac WaWa.

tiago

Zgłosiłabym "Weekend" Pazury...mieści się i posiada wszelkie predyspozycje do ubiegania się o to miejsce

ocenił(a) film na 5
tiago

Kac wawa nie dostała tej żmijki , a wyjazd dostał?
Trzeba zrobić nowa nagrodę za najgorszy film ! 18 dla kac wawy !