3,7 80 tys. ocen
3,7 10 1 79537
1,2 24 krytyków
Kac Wawa
powrót do forum filmu Kac Wawa

a tak naprawde to jest super komedia spokojnie można dać 8/10 kto sie niezna niech nieogląda i niezaniża oceny

ocenił(a) film na 1
sebek111_2

Uwaga konkurs: ja znalazłem w tej błyskotliwej wypowiedzi o super filmie łącznie 9 (słownie: dziewięć) błędów językowych. Kto da więcej? :-)

ocenił(a) film na 10
zmechu

koleś jak chcesz szukać błędów idz na konkurs ortograficzny jakbyś nie zauważył tu ocenia się filmy a nie pisownie

sebek111_2

Oceniać film to można i trzeba ale to już z głową, rozsądkiem a co za tym idzie rozumem. U Ciebie (po stylistyce wypowiedzi) niestety, ale brakuje tych rzeczy. Także równie dobrze można stwierdzić, że masz Zespół Downa i bezpodstawnie dałeś temu filmowi 8 bo udało raz, czy dwa razy Ci się zaśmiać.

@Edit
O ku$%! Ty dałeś nawet 10...

Jerich0

Jeszcze się okaże, że ze względu na niską notę filmwebową Kac Wawa nagle będzie na fali popularności wśród tych co to lubią dla pokazu być pod prąd ;-)

ocenił(a) film na 1
Jaq87

Mi też wydaje się, że KacWawa stanie się filmem kultowym. Podobnie jak np. "Plan 9 z kosmosu", który dostał etykietę "najgorszy film w historii" i dzięki temu jest wokół niego tyle zainteresowania. Z Kacem może być podobnie - "no co ty, nie oglądałeś najgorszego polskiego filmu? Obejrzyj, niezła beka!" i tak dalej... Mainstreamowcy będą zachwycać się "Lotem nad kukułczym gniazdem" a hipsterzy Kacem i Ciachem :-)

ocenił(a) film na 10
Jerich0

tak dałem bo mu się należy a jak ci się niepodoba to wychodzi na to że ty masz zespół downa i nieumiesz się smiać to jest najlepszy polski film który powstał po poranku kojota jak tego niewidzisz to jesteś ślepy.

ocenił(a) film na 1
sebek111_2

ehh... kolejne konto które powstało tylko po to, żeby zawyżyć ocenę tego gniota. Panie Czaja, ogarnij się.

sebek111_2

Panie sebek... FilmWeb jest po to by wymieniać się opiniami, a to oznacza że nie możesz mówić "to jest najlepszy polski film" tylko "moim zdaniem to najlepszy...". Twoje słowo nie wyznacza trendów. Po twoich wypowiedziach odnoszę wrażenie iż rozmawiam ze średnio rozgarniętym gimnazjalistą który coraz bardziej pogarsza moją opinię o tym przedziale wiekowym. Pozdrawiam serdecznie
PS: Kac Wawę obejrzałem, nie zaśmiałem się ani razu, oceniłem na 1. (Romo Gąsiorowska - co ty z sobą robisz?)

ocenił(a) film na 10
jedrzej180

jak widać ty jesteś niezbyt rozgarniętym gimnazjalistą bo sam sobie przeczysz cytuje"FilmWeb jest po to by wymieniać się opiniami"a sam tą wypowiedzią narzucasz innym swoją wole więc nie krytykuj innych widze że lubisz komedie romantyczne więc je oceniaj bo o prawdziwych filmach niemasz zielonego pojęcia.

sebek111_2

Nie rozumiem w jaki sposób jedrzej180 narzuca innym innym swoja wolę...Uważam, że komedie romantyczne są bardzo przyjemnie oglądającymi się filmami i to że ktoś je lubi, nie znaczy, iż jest gorszy. Jeśli chodzisz lub chodziłeś do szkoły powinieneś wiedzieć "nie z czasownikami piszemy osobno". Jeśli ktoś chce być znawcą w jakiejkolwiek dziedzinie, powinien mieć chociażby podstawowe wykształcenie ze wszystkich szkolnych przedmiotów, a wydaje mi się (podkreślam wydaje mi się, a to nie znaczy, że tak jest w rzeczywistości), że Ty się za takiego uznajesz - "bo o prawdziwych filmach niemasz zielonego pojęcia."(cytat) :)

sebek111_2

A skąd wnioskujesz, że lubię komedie romantyczne? Dogłębnie badałeś mój profil?

ocenił(a) film na 10
jedrzej180

skoro nie lubisz dobrych komedii zostają ci komedie romantyczne, jest też opcja że nic nie lubisz i dlatego wszystko krytykujesz.

sebek111_2

Lubię dobre komedie - ale takie w moim wyobrażeniu dobre. Jak Kac Vegas bezczelnie zerżnięty...

ocenił(a) film na 6
sebek111_2

8/10 może przesada, ale zgadzam się że film nie najgorszy. Obejrzałem film tylko dlatego że ma tutaj tak niską ocenę, i byłem nastawiony bardzo negatywnie, a mimo to film mnie zaskoczył. Patrząc przez pryzmat Polskiej kinematografii ostatnich lat, film jest całkiem dobry. Na pewno 100x lepszy niż jakakolwiek komedia romantyczna których to u nas ostatnio pełno.

ocenił(a) film na 4
admad

Zgadzam się w 100% :)

użytkownik usunięty
sebek111_2

A nikt przypadkiem nie zauważył, że ten Sebek to jest kolejny profil próbujący podratować ocenę "Kac Wawy" na Filmwebie? Konto założone 6 listopada, tylko ten film obejrzał, tylko to chce obejrzeć... I w dodatku ocenił to na 10. Niemożliwe po prostu. Gdyby nie dziesiątki, albo nawet setki takich profili, "Kac Wawa" miałby średnią 1,1

ocenił(a) film na 7

dziwne że nikt nie zauważył, ze jak ktoś wpisze pozytywny wpis obojętnie o której porze dnia czy nocy, to zaraz pojawiają się wpisy pod pięcioma kolejnymi negatywnymi komentarzami, żeby te były na początku? to wg ciebie normalne oczywiście? Sprawdziłem to w piątek i dziś! Nemo989, koles90 czy swojak i swojak 2 siedzą tu CODZIENNIE OD POŁUDNIA DO 2 W NOCY, rozumiem, że to wg ciebie też robota producenta..????

ocenił(a) film na 7
sebek111_2

Masz dużo racji, ale jak ten film ma mieć dobry pijar, skoro napisałeś logiczny wpis i nikt nie odpowiedział, za to wchodzisz w filmweb i od razu na początku masz 5 negatywnych komentarzy? A dlaczego? Ja zalogowałem się tu na początku grudnia i po ponad miesiącu, 11.01 miałem czas, żeby odpowiedzieć na jeden wpis. Kiedy odpowiedziałem i skomentowałem drugi, ok 12 w południe zaraz potem pojawiły się wpisy po 5-ma kolejnymi negatywnymi komentarzami kac wawy, wszystkie jako zmechu, lasyk nemo989. Z ciekawości znowu ja dodałem wpisy pod pozytywnymi i już za minutę było 5 pod negatywnymi. Tego dnia byłem chory więc miałem czas kontrolować sytuacje - nemo989, zmechu, swojak, koles80 podbijali złe komentarze od 12 do 2 w nocy!!! Minęło 5 dni i dziś wszedłem o 11 rano sprawdzić - co mamy u góry w 5 widocznych komentarzach? 5 negatywnych podpisanych przez nemo! Wszedłem na moment o 16 - to samo, teraz wchodzę, jest 2 w NOCY!!!i ten ktoś reaguje od razu na każdy wpis - jak ja podbiję pozytywny, on od razu negatywny. Musiałem założyć 5 kont, bo inaczej nie przeprowadziłbym tego eksperymentu ze względu na limit wypowiedzi dla jednego konta - moje to tonybest2, next_tom, tom_press_, new_tom, press_tom - może je moderator wykasować, napisałem mu o tym, ale ja nimi tylko odpisuje, niczego nie oceniam. jakiś baran prowadzi dialog tylko między swoimi 4 profilami i to codziennie! to jakaś choroba...

ocenił(a) film na 10
Press_Tom

Pod tym względem nie patrzyłem ale to by wyjaśniało multum negatywnych komentarzy,i wcale niepowiedziane że koledzy tego gościa co ma kilka kont nie robią dokładnie tak samo jak on,wyjaśniałoby to tak niską ocenę tego filmu ale tego niestety nie sprawdzimy.

sebek111_2

Ilość negatywnych wypowiedzi odzwierciedla jakość filmu. Z twojego konta natomiast został oceniony tylko ten jeden film "Kac Wawa" i to na 10. Jest takich kont więcej, wyjaśniałoby to tak wysoką ocenę tego filmu

ocenił(a) film na 10
nemo989

jakość filmu jest ok ale jak kolega wyżej skomentował gówniarze narobili sobie multum kont i oceniają na 0 ,myślę nawet że jesteś jednym z nich.

sebek111_2

Czy na myśli kolegę wyżej który pozakładał następujące konta:

Press_Tom
Jaro_Nl
Tonybest
iwona_filmer
makarow
Don_Marcello
Spoko_loko
alert_fur_Cobra
KillOff
Michu_torpeda
kilogramowy
oktagon32
Super_Monisia
CzystHarry
Miss_kiss
tonybest2
New_Tom
next_Tom
Draft_style

i napisał o gówniarzach co narobili sobie multum kont i oceniają na nie istniejącą ocenę 0 ?

P.S. Przypominam, że skoro założyłeś konto jedynie po to by ocenić ten film na 10, to budzi podejżenie, że masz pierwszeństwo dla określenia, które użyłeś w stosunku do mnie.

ocenił(a) film na 10
nemo989

oczywiście gamoniu - sam uprzedziłem moderatora, że założyłem 6 kont w ciągu jednego dnia bo wyczerpałem limit wypowiedzi, ale żadnym z tych kont niczego nie oceniałem! Poza tym ja wszedłem w dwa dni - piątek i środa, w różnych godzinach i od razu była twoja kontra = pełnisz tu dyżury? Żeby 14 godzin dziennie tu siedzieć to trzeba być chyba nieźle sfiksowanym desperatem. A powyżej wymieniłeś inne profile, które po prostu oceniły kac wawę pozytywnie i nie widzę tu żadnej zbrodni ( i nic w tym dziwnego, bo film całkiem ok). Nie widzę też, żeby te profile jakoś bez przerwy tu siedziały! W przeciwieństwie do ciebie

ocenił(a) film na 10
nemo989

a skoro iluś idiotów dało 1 bez oglądania, to dobrze że inni, którzy pewnie daliby 5 - 6 jak ja, dają 10 żeby choć trocęe wyrównać proporcje. Proste, ale tylko dla normalnych. Głupi nigdy tego ie zrozumie

ocenił(a) film na 10
sebek111_2

dokładnie! ja wszedłem w dwa dni - piątek i środa, w różnych godzinach i od razu była kontra nemo-swojaka i jemu podobnych, acz wciąż tych samych:) - nie wiem, czy jakieś dyżury tu pełnią czy co, ale normalne to nie jest