Dyskutujemy tu na temat wszystkiego. Post poświęcony temu co wymienione w tytule, żeby nie zaśmiecać już kolejnych voli. :)
Ale i tak podboje miłosne Starka są niczym w porównaniu z podbojami Petera Quilla : D
Wiec info dla tych co nie czytali komiksów o to lista postaci ...
http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Guardians_of_the_Galaxy_members
Ktoś pisał że szukają kogoś do roli Magusa w Infinity War . To musi przedtem pojawić się Adam Warlock.
Hehe jakby to była moda na sykces czy inna telenowela to powiedziałabym że Odyn : D
http://www.comicbookmovie.com/fansites/GraphicCity/news/?a=124736
Jak myślicie po słowach Evansa, będą razem z Sharon?
To zależy .....w jakim kierunku pójdzie seria filmowa .. jeśli bedzie tak samo jak w komiksach to zle się skończy....
A w sumie czy któraś część Kapitana Ameryki skończyła się dobrze dla głównego bohatera?
Niby pokonywał głównego przeciwnika ale nie do końca ( Red Skull) i w sumie jednak przegrywał ( Bucky Burnes) . W Civil War jak na razie wiemy że odnajdzie przyjaciela i pewnie będzie chciał z niego zrobić pozytywnego bohatera.
Tylko ja jestem sceptycznie nastawiona do dobrego dla Capa zakończenia. I dlatego można czasami odnieść wrażenie że jestem przeciw jego związkowi z Sharon,.
Jeśli pokażą scenę w zwiastunie z aresztowanym kapitanem i prowadzonym przed urząd sprawiedliwości to będę miał źle przeczucie ...
A ja miałam taka myśl odnośnie Civil War. Bo w komiksie chyba było ze po śmierci Steve'a, Bucky przejął tarczę i jednym z kulminacyjnych momentów była spowiedź Iron Mana nad ciałem Capa.
To można zrobić w ten sposób ze Steve zostaje aresztowany a Buck żeby walczyć dla niego przejmuje tarczę a Stark odbywa szczerą rozmowę z nim w więzieniu. Potem nie wiem jak Steve wychodzi i chce by to Buck na jakiś czas przejął tarczę i go zastąpił.
Ale może tak będzie w filmie ...w komiksie właśnie gdy był przed budynkiem sprawiedliwości zamachowiec go zabił ...
Nick Fury którego nie bedzie ; )
A poza tym nie miałam na myśli smierć Capa, tego ta ja bym nie przeżyła
Bo mnie jeszcze jedno zastanawia. Na zakończenie Avengers age of Ultron powiedział Starkowi, że facet który chciał mieć rodzinę poszedł do lodu. I wskazał że Avengers to jego dom.
Czy tylko będzie się chciał angażować na nowo i to z wnuczką bądź siostrzenicą Peggy? Nie lepiej w sunie jakby zostali przyjaciółmi? I czy Kapitanowi naprawdę daliby dziewczynę?
Jestem za, tylko niech pokażą że Sharon ma wiele genów po Peggy i umie skopać komuś 4litery :)
Hej Chris, a co z miłością do Peggy? >.< w sumie ta odpowiedź może znaczyć zarówno, że będą razem, jak i coś odwrotnego, ale stawiam jednak na pierwsze :)
No właśnie ta odpowiedź była nie jednoznaczna dlatego zadałam to pytanie sobie i innym. Mógłby zrobić jakieś święto i dać jakąś wskazówkę co to tego.
Jakby to zrobił to miałby ze mną i pewnie nie tylko do czynienia. Ale Renner w którymś wywiadzie coś nie coś powiedział i żyje. : D
Tak, szczerze to po tym co mówił Sebastian dopiero zdałam sobie sprawę jak oni tam są przestraszeni żeby czegoś nie ujawnić xD jakby tam siedział snajper gdzieś to bym się nawet nie zdziwiła :P
Wydaje mi się, że nie wspomniał o miłości do Peggy bo w sumie nigdy nie mieli szansy być razem, więc tak naprawdę jak Natasha wspominała, nie może się odnaleźć w tym biznesie. :) Ale chyba już najwyższy czas... w końcu ma już grubo ponad 90 na karku... :P
P.S Zdanie rozpoczynające posta przypomina jakiś tasiemiec a la brazylijski serial, wybaczcie...
Haha nie jest źle xD no racja, ale mi się tak Peggy kojarzy z taką pierwszą miłością Steve'a, chociaż faktycznie nie mieli za bardzo szansy, żeby być w normalnym związku (nad czym w sumie ubolewam :/ )
A co mi tam, wrzucę jeszcze tu- gag reel z AoU (fragment przynajmniej) :) http://comicbook.com/2015/09/03/avengers-age-of-ultron-gag-reel-released/