PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=726490}

Kapitan Marvel

Captain Marvel
2019
6,7 112 tys. ocen
6,7 10 1 112285
6,2 57 krytyków
Kapitan Marvel
powrót do forum filmu Kapitan Marvel

Scena po napisach ewidentnie odwołuje się do tej bohaterki. Czyżby akcja "Cap. Marvel" miała rozgrywać się w przeszłości?

knocun1

a moze to ona spotka ant mana (wiadomo gdzie)

ocenił(a) film na 7
Vein01

Nie oglądałem Ant-mana & Wasp, więc nie wiem o co kaman.

ocenił(a) film na 7
knocun1

Raczej nie będzie stara. Inaczej jak pokona Thanosa? ;) Pewnie poprzez posiadane moce stanie się długowieczna czy coś w tym stylu.

jane_88

Ona jest eksperymentem

ocenił(a) film na 8
Artur_Gab

nie.

matw3

@matw właśnie że jest bo jest pierwszym nieczłowiekiem i najsilniejszym

ocenił(a) film na 8
Artur_Gab

To w takim razie Banner też nie jest człowiekiem?

użytkownik usunięty
DziurawaMarysia

No coś z tam czasem będzie:) Szczególnie że w zwiastunie wydać że ? Ant man ma sprzęt do podróży w czasie

ocenił(a) film na 2
DziurawaMarysia

No shit Sherlock

ciosina

rychło w czas,

DziurawaMarysia

scena z po napisach która wyciekła i szybko została usunięta .
!!!UWAGA SPOILER!!!Czytacie na własną odpowiedzialność Pager nagle przestaje działać i to mimo że Avengersi podłączyli go do nowego źródła energii. Wkrótce okazuje się, że nie przestał wysyłać sygnału z bardzo prostego powodu gdyż na ziemię powróciła Kapitan Marvel. Pojawia się za plecami rozmawiających Kapitana Ameryki, Czarnej Wdowy, Jamesa Rhodesa i Bruce’a Bannera. Zadając proste pytanie:
Gdzie jest Fury?
A druga tyczy się ponoć kota.

ocenił(a) film na 9
SpaceCat

To by się zgadzało. Wczoraj Multikino po napisach wyłączyło ekran, ale dźwięk był. Było słychać rozmowę i pytanie: Gdzie Fury.

noe15

Dziwne. U nas w Multikinie normalnie pokazali scenę po napisach.

SpaceCat

Byłem dziś w kinie. Na sceny po napisach z zasady nie zostaję. Szkoda czasu czekać 5 min zeby zobaczyc 20 sek filmik. Druga scena po napisach to kot rzygajacy tesseraktem.

ocenił(a) film na 7
DziurawaMarysia

zdecydowanie scena po napisach odwoluje do Avengers Endgame i pojawienia sie Marvel po wyslaniiu sygnalu od Fury.
Pokazani sa Avengers ktorzy pozostali po Infinity War.