Rzeczywiście za trudne.Śmieszne-zależy jak go by ukazali.Może i wyglądał by zabawnie ale istota która ma tylko jeden cel-zabójstwo raczej nie nie należałaby do grona komediowych :)
Ja na M.O.D.O.K.a już czekam jakiś czas. Nie sądze żeby był śmieszny, raczej bardzo obrzydliwy i takiego bym chciał zobaczyć. Myślę, że jednak na niego poczekamy jeszcze do fazy 4 tak samo jak na Lidera. Jest to bardzo oryginalna postać i musi się pojawić. Jestem też ciekaw czy zobaczymy jeszcze Zole w formie znanej z komiksów, czyli z głową w tułowiu, czy już definitywnie nie powróci. Oczywiście oprócz retrospekcji, bo ma się pojawić w Ant Manie.
Lider już jest tak jakby w MCU http://marvelcinematicuniverse.wikia.com/wiki/Samuel_Sterns
Mam wrażenie, że to zbyt abstrakcyjna i przerysowana postać. Marvel stara się uprawdopodabniać swoje filmy i choć jestem w stanie dużo sobie wyobrazić, to jakoś nie widzę M.O.D.O.K.a w MCU. Ale cóż, Marvel już nie raz udowodnił, że potrafi przenieść różne dziwne rzeczy na ekran w ten sposób, by wyglądało to naprawdę dobrze, więc... kto wie!
W sumie masz rację :) W końcu np W Captain America The Winter Solider mieliśmiy Zolę w normalnej formie