Wydaje mi się, że został zrobiony na siłę celowo dlatego, że dużo ludzi narzekało, że za mało superbohaterek w tym MCU. Głowna bohaterka jest jakaś taka sztuczna, przesadzona, a jej historia naciągana. Osobiście nie podoba mi się to, i nie mam zamiaru filmu oglądać.
No nikt Cię nie zmusza do oglądania. Tylko dziwi mnie, że wypowiadasz się na temat postaci i całej historii, chociaż filmu nie widziałeś :)
Skoro nie oglądasz i stawiasz na tym filmie krzyżyk z góry to na CH.. się wypowiadasz i musisz zakomunikować całemu światu że oto TY wielki znawaca proporcji w jakich występują kobiety i faceci na ekranie nie zaszczycisz twórców tego filmu oddając im 2h ze swojego życia? Ja rozumiem jechać po filmie ( nawet z takich debilnych powodów jak twoje ) ale dopiero po seansie kiedy to nabywasz nie pisane prawo do wypowiadania się o produkcji. Nie oglądaj, nie pisz - nikogo nie obchodzi o ty robisz a w dodatku jeszcze przypisujesz sobie zdolności przewydywaniania przeszłości mówiąc że historia jest naciągana bez uprzedniego zobaczenia jej ^^ To jest jakies kuriozum ...