PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=726490}

Kapitan Marvel

Captain Marvel
2019
6,7 112 tys. ocen
6,7 10 1 112285
6,2 57 krytyków
Kapitan Marvel
powrót do forum filmu Kapitan Marvel

Jest już akcja na tumblr aby główną rolę zaoferowano Natalie Dormer. Byłaby fantastyczna : http://thislovestoogoodtolast.tumblr.com/post/101482819759/thedevil-wears-westwo od-look-at-this-and-tell

ocenił(a) film na 6
sweetgirl_fw

Przykro mi, ale to tragiczna kandydatura do tej roli.

sweetgirl_fw

Ja gdzieś przeczytałam, że główną rolę dostała Katheryn Winnick ;)

proxbiala

Nie, wybacz, to był artykuł o fan-arcie z nią w roli głównej do tej właśnie ekranizacji... Ale nie powiem, świetnie w nim wyszła ;)

proxbiala

Super by było jakby Katheryn Winnick zagrała, na razie możemy tylko gdybać...No może się kiedyś spełni :P

sweetgirl_fw

Nadawałaby się idealnie!!! Moja pierwsza propozycja.

ocenił(a) film na 6
sweetgirl_fw

Natalie Dormer grała już kogoś w pierwszym Kapitanie Ameryka a Marvel w MCU stara się nie dawać dwóch ról tym samym aktorom. Jak na razie Vin Diesel, Paul Bettany i aktorka która grała matkę Petera Quilla są jedynymi wyjątkami

chowder

Paul Bettany technicznie rzecz biorąc nie gra 2 ról.

ocenił(a) film na 4
neo_angin

No dokładnie, gra trzy
J.A.R.V.I.S.a
Jarvisa
I Visiona

ocenił(a) film na 6
Gyp

Ale Edwina Jarvisa będzie grał James D'Arcy

ocenił(a) film na 4
chowder

Faktycznie, mój błąd

Gyp

Jarvis i Vision to w tym uniwersum technicznie jedna postać.

ocenił(a) film na 6
neo_angin

Czy ja wiem. Dopóki nie obejrzymy Age of Ultron i tam nie wyjaśnią dlaczego Jarvis i Vision mają takie same głosy to nie możemy być tego pewni. Raczej nie potrafię sobie wyobrazić Visiona z mentalnością Jarvisa

sweetgirl_fw

Dla mnie Emily Blunt byłaby idealna.

sweetgirl_fw

Emily Blunt, Jennifer Lawrence, Emma Stone?

filmowy_laufer

tylko nie Lawrence - lubię ją , ale się już przejada jak jest w każdym możliwym filmie

sweetgirl_fw

Jako, że jestem jej fanem, to mogłaby by być wszędzie :)

filmowy_laufer

przeje ci się w końcu, ja tak miałam z Benedictem Cumberbatchem, oglądam go wszędzie i w kółko,teraz na niego patrzeć nie mogę

sweetgirl_fw

haha, możliwe :)

sweetgirl_fw

No, było by świetnie :D ale już grała w pierwszym Kapitanie Ameryka jako Szeregowa Lorraine. To ona podziękowała Rogers'owi w imieniu wszystkich amerykańskich kobiet za ocalenie ich mężów hehe (bardzo ładnie dziękowała) :D

sweetgirl_fw

nie nadaje sie.

ocenił(a) film na 7
sweetgirl_fw

Ja jestem za! szkoda ze juz kogos grala w mcu :/ ale co tam xD stan lee jest hju hefnerem i strażnikiem w muzeum itd xD

ocenił(a) film na 5
sweetgirl_fw

Tylko i wyłącznie Emily Blunt :)

sweetgirl_fw

przecież ona ma zbyt duży rozstaw oczu.

sweetgirl_fw

1. Ona już grała w Captain America: First Avenger (Szeregowa Lorraine)
2. Ona się do tej roli nie nadaje, Emily Blunt - wręcz przeciwnie :)

DR16

A może by tak dla odmiany jakąś nieszablonową aktorkę? Snyder wziął do roli Wonder Woman Gal Gadot. Kiedy połowa męskiej publiki wraz z ogłoszeniem jej wyboru krzyknęła WTF!, ja jedynie wzruszyłem ramionami i stwierdziłem, że nie jest źle. Może i Olga Kurylenko byłaby lepszym wyborem, ale tam nie narzekam. Fakt, jest chudzinką i nie może się pochwalić dużą filmografią, a tym bardziej wielkimi cyckami, ale ma za to taką słodką mordkę (ach!). Lubię jak robi tak [ http://media.giphy.com/media/2cxqJSJe09iuY/giphy.gif ] :P

Wracając do meritum sprawy marvelowska odpowiedniczka Wonder Woman nie musi być grana przez wielce znaną aktorkę, byle kostium na niej dobrze pasował i reżyser zrobił z niej Carol Danvers. Zobaczysz, nie ważne kogo wybiorą to i tak będziesz się ślinił tak jak ja na Gadotkę.

Wpierw "Wonder Woman" (2017), rok później "Captain Marvel" (2018). Superlachony dostają szansę zaistnieć na dużym ekranie i to mi się podoba :D

sweetgirl_fw

e, a ja to bym chciala laske z sylwetką superbochaterki, i nie mowie niewiadomo jak umiesniona, bo przeciez musimy myslec o kruchych uczuciach meskich fanow ktory jeszcze rzucą sie na ziemie i zaczna wymachiwac konczynami, ale poprostu bez sylwetki modelki. żeby bylo widac ze ma za sobą jednak trening i moze kopac tylki.

sweetgirl_fw

A ja proponuję Yvonne Strahovski.

maks1224

lubię ją, ale na takiej dużej roli może nie udźwignąć

sweetgirl_fw

To już chyba tylko z wymienionych Emily Blunt by udźwignęła , ale wizualnie pasuje Yvonne. Tak poza tym co tam jest do dźwigania , toż to nie żaden oskarowy film.

maks1224

Ja znam Yvonne głównie z roli w Dexterze i było średnio ... gdyby nie chodziła goła to nikt by tam na nią nie zwrócił uwagi ...

sweetgirl_fw

Ja oglądałem całego Chucka, I, frankenstein, Killer Elite, The Canyon, Dextera też. Może mam słabość do niej ale uważam, że z tych które na necie się wymienia to jednie Emily
Blunt może pasować bardziej , ze względu na grę aktorską oczywiście.

maks1224

I, frankenstein, Killer Elite, - oglądałam to ale nawet nie zwróciłam uwagi że tam grała xD Blunt na pewno tu nie pasuje