PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=726490}

Kapitan Marvel

Captain Marvel
2019
6,7 112 tys. ocen
6,7 10 1 112285
6,2 57 krytyków
Kapitan Marvel
powrót do forum filmu Kapitan Marvel

Jestem wielkim fanem marvela ale ten film mogę opisać w 5 słowach - nudny,przewidywalny i kot - ośmiornica.

ocenił(a) film na 8
dziku4603

Nie jesteś fanem jak dajesz 1, dziękuję

ocenił(a) film na 1
Himiteshu

Czyli w twoim odczuciu bycie fanem to znaczy wielbić każda produkcję danego gatunku/dystrybutora ?? Widziałem wszystkie filmy marvela i ten jest lekko mówiąc słaby i tyle.

dziku4603

To skoro film jest słaby, to 3 się należy ;) Fan znalazłby jakieś pozytywy w tej produkcji.

ocenił(a) film na 1
aoiHane

Napisałem "lekko mówiąc" słaby mam swoją skalę filmu jeśli naprawdę się nudzę i patrzę na zegarek kiedy się skończy to ocena nie może być inna jak 1

dziku4603

Może nie zauważyłeś, ale tu używamy skali filmwebu, a nie swojej własnej, chociaż posługując się ich skalą odnosimy się do swoich odczuć. Wystawiając 1 i pisząc, że się po prostu nudziłeś i dlatego taka ocena, to faktycznie wychodzisz na trolla.

ocenił(a) film na 1
aoiHane

Na trolla ?? Dlaczego ?? Bo oceniłem film w skali 1-10 ??

dziku4603

Przeczytaj raz jeszcze mój komentarz. Chociaż jak tak patrzę na listę najwyżej ocenianych filmów przez Ciebie, to dochodzę do wniosku, że to nie kwestia trollowania, a faktycznie masz osobliwy gust filmowy - "Norbit" arcydziełem?

ocenił(a) film na 1
aoiHane

Każdy film oceniam indywidualne. Komedia,dramat,sensacyjny,itd. ,,Norbit" jak wspomniałeś jest dla mnie jedną z najlepszych komedii jakie powstały dlatego dostał 10.

ocenił(a) film na 8
dziku4603

Słaby moze byc dla Ciebie, spoko ale na pewno nie jest zly, nie obraza nikogo i da się spokojnie obejrzec wiec 1 to trollowanie już jest

ocenił(a) film na 1
Himiteshu

Każdy ma swoje zdanie,moje odczucia były takie jak ocena. A trollem nie jestem bo nie mam na celu kogoś denerwować porostu jest skala oceny filmu i ten dostał taką na jaką w mojej ocenie zasłużył

ocenił(a) film na 2
dziku4603

Typowi fani filmów Marvela (Bo na pewno nie komiksów) jak komuś film się nie podoba, to pierd... swoje mądrości i kacapały. Że trol, konunista faszysta, żyd, katol lub ruski agent.