Jestem wielkim fanem marvela ale ten film mogę opisać w 5 słowach - nudny,przewidywalny i kot - ośmiornica.
Czyli w twoim odczuciu bycie fanem to znaczy wielbić każda produkcję danego gatunku/dystrybutora ?? Widziałem wszystkie filmy marvela i ten jest lekko mówiąc słaby i tyle.
Napisałem "lekko mówiąc" słaby mam swoją skalę filmu jeśli naprawdę się nudzę i patrzę na zegarek kiedy się skończy to ocena nie może być inna jak 1
Może nie zauważyłeś, ale tu używamy skali filmwebu, a nie swojej własnej, chociaż posługując się ich skalą odnosimy się do swoich odczuć. Wystawiając 1 i pisząc, że się po prostu nudziłeś i dlatego taka ocena, to faktycznie wychodzisz na trolla.
Przeczytaj raz jeszcze mój komentarz. Chociaż jak tak patrzę na listę najwyżej ocenianych filmów przez Ciebie, to dochodzę do wniosku, że to nie kwestia trollowania, a faktycznie masz osobliwy gust filmowy - "Norbit" arcydziełem?
Każdy film oceniam indywidualne. Komedia,dramat,sensacyjny,itd. ,,Norbit" jak wspomniałeś jest dla mnie jedną z najlepszych komedii jakie powstały dlatego dostał 10.
Słaby moze byc dla Ciebie, spoko ale na pewno nie jest zly, nie obraza nikogo i da się spokojnie obejrzec wiec 1 to trollowanie już jest
Każdy ma swoje zdanie,moje odczucia były takie jak ocena. A trollem nie jestem bo nie mam na celu kogoś denerwować porostu jest skala oceny filmu i ten dostał taką na jaką w mojej ocenie zasłużył