7,0 76 tys. ocen
7,0 10 1 76198
4,5 15 krytyków
Karol - papież, który pozostał człowiekiem
powrót do forum filmu Karol - papież, który pozostał człowiekiem

...ze tylko papiez starzal sie na tym filmie ?

Moralez

nie tylko Ty http://www.filmweb.pl/topic/521936/dlaczego+w+tym+filmie+nikt+poza+g%C5%82ownym+ bohaterem+nie+by%C5%82+postarzany+.html [www.filmweb.pl/topic/52...]

ocenił(a) film na 10
Moralez

starzał się tylko papież i Prymas Stefan Wyszyński..a inni wiecznie młodzi hehe:P

ocenił(a) film na 5
KaSUna_

haha, też to zauważyłem ^^

Daroo_3

Jeszcze Matka Teresa z Kalkuty się starzała... a te inni wiecznie młodzi. :D

Moralez

Racja! ... Jeżeli już robią film którego fabuła ciągnie się przez tyle lat to mogliby sprawić żeby to wyglądało realistycznie. Najbardziej chyba rzucał się w oczy chłopiec w szpitalu, który po dziesięciu latach wyglądał tak samo ... Muszę się przyznać, że nie zwróciłam na początku na to uwagi ... Dopiero koleżanka mnie olśniła ...
Ja natomiast zauważyłam inny błąd. Podczas gdy zaraz po postrzale wieźli papieża na salę operacyjną, w pewnym momencie przenosili chyba przez stół lub coś w tym stylu (nie przyjrzałam się) na początku ten "stół" był prawie czysty - prawie bo miał maleńką czerwona plamę. Podczas zbliżenia plama ta pokrywała całe "stół" ...

CiHa

W Angorze było tandetne zdjęcie (wiadomo, taki film): Adamczyk ze starczą twarzą ale dłoń normalna, bez charakteryzacji. Żenada.