7,0 76 tys. ocen
7,0 10 1 76196
4,5 15 krytyków
Karol - papież, który pozostał człowiekiem
powrót do forum filmu Karol - papież, który pozostał człowiekiem

nie moge dać temu filmu mniej niż 10, zresztą zasłurzone.

użytkownik usunięty
kurturalny

Pisze się "zasłużone" nieuku. Może i katolik ale Polakiem nazwać się nie możesz. Prawdziwy polak nie popełnia błędów we własnym języku.

ocenił(a) film na 10

http://pl.wikipedia.org/wiki/Polacy
http://pl.wikisource.org/wiki/Konstytucja_Rzeczypospolitej_Polskiej

niestety o poprawdnym pisaniu w j. polskim nic nie znalazłem, tagże się wygłupiłeś troche

kurturalny

No tak, wikipedią się posiłkuje...
"Lepiej milczeć, narażając się na podejrzenie o głupotę, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości." - Abraham Lincoln

najlepiej nie odpisuj trollom, widać, że robi słabe prowokacje :>

ocenił(a) film na 10
SteveFox

trolla to masz w avatarze

ocenił(a) film na 7
ocenił(a) film na 2
kurturalny

Jako że jestem POLAK I KATOLIK nie musi automatycznie oznaczać PATRIOTA IDIOTA - oceniam ten film na 2/10. Bo w tymm portalu - o czym CO PONIEKTÓRZY NIE WIEDZĄ NAJWIDOCZNIEJ - nie chodzi o to żeby oceniać papieża, jego działalność itp - a filmy. I ten film o którym tu sobie piszemy - BYŁ PO PROSTU STRASZNIE KIEPSKI. O ile pierwsza część była bardzo dobra - i myślę, że nawet muzułmanom, hindusom, buddystom czy ateistom się go fajnie oglądało - bo miał ciekawą fabułę i DOBRZE POKAZANĄ DROGĘ ŻYCIOWĄ, motywacje, korelacje itp - o tyle druga część to takie widokówki, że JP2 był tu, był tam... NO I ? Od tego żeby pokazywać że był tu i tam to są filmy dokumentalne, a fabularne powinny mieć FABUŁĘ.

TO, czy ta wypowiedż "kurturalnego" była prowokacją czy nie - nie chce mi się oceniać - aczkolwiek WIELE OSÓB TAK WŁAŚNIE PODCHODZI DO OCENIANIA TYCH WSZYSTKICH FILMÓW - więc postanowiłem, że napiszę co myślę o tym procederze :) Może da to komuś do myślenia i nie będzie więcej pisał takich bzdur że "jako polak i katolik"... :)

ocenił(a) film na 7
Bormann81

słuszna uwaga ;d

Bormann81

hahah - dobrze napisane!

riposta piękna :)

ocenił(a) film na 2
Bormann81

stary krótka piłka - nie dałeś filmowi 10 to jesteś cham, burak i szatan !!! :)

ocenił(a) film na 10
kurturalny

Zgadzam się w 100%, cudownie przedstawiony papież, jego życie i jego nauka..

kurturalny

Jako Polka ateistka nie mogę dac wyższej niż 4. A to i tak tylko z szacunku dla tego człowieka.

ocenił(a) film na 2
Sasayaki

a to jego reżyseria albo scenariusz?:) ja nie mogę ocenić tego filmu, bo za żadne skarby nie zmuszę się do oglądania Adamczyka, któy na domiar złego gra osobę, która mnie od zawsze drażniła...

sowabezoka

Mnie też koszmarnie drażnił jeden papież czy drugi ale szacunek mu się należy. Jak nie papieżowi to jako człowiekowi.

ocenił(a) film na 2
Sasayaki

Ja tam szanuję JP2, ale nie szanuję filmu który zasłużył na ocenę 2/10. Film o JP2 to nie JP2 w końcu :)

ocenił(a) film na 2
kurturalny

lubię ironiczny dowcip :) na dychę "karol" zasłurzył, a nawet zasórzył. stąd trója ode mnie :)