PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=437124}
5,3 1,8 tys. ocen
5,3 10 1 1783
3,5 2 krytyków
Kataude mashin gâru
powrót do forum filmu Kataude mashin gâru

Pomimo tego że zobaczyłem tylko pierwsze 4 min. i parę urywków to śmiało mogę dać taką a nie inną ocenę. To co zobaczyłem przez ten czas wystarczyło żeby nie marnować cennego czasu na oglądanie tego badziewia. Omijajcie ten film z daleka szkoda czasu.

ocenił(a) film na 1
Aspen24

heh ja dotrwałem do 10 minuty :P
moja ocena to oczywiście 1/10 :D

ocenił(a) film na 1
Aspen24

Szkoda, że poczucie estetyki niektórych ludzi jest rencie inwalidzkiej i im się to podoba... 1/10

ocenił(a) film na 1
Aspen24

widziałam całe. już daaaawno się tak nie uśmiałam :D

ocenił(a) film na 6
Aspen24

Szkoda czasu to jest na czytanie idiotyczne komentarze. Poczucie estetyki... Pffff......

Aspen24

tylko ktoś kto nie ma mózgu może ocenić film/grę/program czy cokolwiek innego po "przetestowaniu" promila zawartości

ocenił(a) film na 1
piotrkusak

Inna sprawa że cały film wygląda tak samo, i po wybraniu losowych 4 minut
ma się doskonały obraz całości. Może to i jest śmieszne, lepsze od np.
żałosnego Oszukać przeznaczenie 3, bo tu wszystko jest z ironią, ale tak
czy inaczej masakryczne dno imho.

ocenił(a) film na 9
Covaleux

szczerze mi żal ludzi, którzy nie mają dystansu do takich filmów... dla mnie rewelacja! kicz, pełno krwi, piękna japonka i humor. ten film to po prostu świetna komedia, coś jak Martwica Mozgu. 8/10

ocenił(a) film na 1
Okrutny_Kot

Zal mi ludzi którzy nie potrafią zrozumieć, że to kwestia gustu, a nie tego
czy ktoś ma dystans czy nie. Ja mam, potrafię rozgraniczyć kino rozrywkowe
od artystycznego, i doceniam umiejętność operowania kiczem, ale ten szit to
nie Tarantino, i jest po prostu nędzny.

ocenił(a) film na 9
Okrutny_Kot

AAAAAAAAAAAAAAA popieraaaaaaaaaaaaam !!!!!!!!!!!!!!! Ze śmiechu dałem 9/10 XDDDDDD

ocenił(a) film na 8
Aspen24

Genialny film, jedna z najlepszych komedii gore jakie widziałem. Czuć inspiracje Evil Deadem :3 9/10

ocenił(a) film na 6
Aspen24

jak możnba oceniać film po 4 minutach? mi pierwsze 4 min slabo sie podobały ale pózniej akcja poszla na całosc i dalem 6/10:)

Aspen24

Kurwa coraz głupsze oceny nawet jeżeli na filmweb ocena jest 1/10 to i tak oglądam bo te oceny wystawiaja niedorozwinięte dzieci albo jakies downy po podstawówce... żenada jak ten koras daje 1/10 po obejrzeniu niczego to jak daje w takim razie 10/10 bo uwielbiam czarną komedię typu Feast trylogia to jest prawdziwe arcydzieło.

Ta strona jest tylko dobra żeby poczytać o filmie a jeżeli patrzeć na komentarze to kurwa komedia same downy Włady Pierśceni , Matrix itp nie gnoje tych filmów ale dla mnie nie są warte wiecej niz 5/10 bo to są filmy zajeboza dla niedojebanych dzieci ...

ocenił(a) film na 1
Aspen24

jestem świeżo po, zabierałam się za ten film rok czasu aż w końcu... przetrwałam jakoś tą początkową "miazgę" powtarzając sobie że tu na pewno musi być jakaś fabuła, musi.... być była, ale bardzo niewyobrażalnie licha. ktoś tu coś pisze o komedii, ale ja serio nic śmiesznego w tym filmie nie wyłapałam, no chyba że chodzi o to że twórcy filmu mieli ubaw robiąc to coś. nie, nic mi sie nie podobało w tym filmie poza tym że się wreszcie skończył, nic co by mu dało ocenę chociaż 2, więc...

ocenił(a) film na 6
Nancy_5

Jak oglądał ktoś 4 minuty to jak może oceniać jakiś film.
W tym filmie napisy trwają dłużej niż do czwartej minuty więc nawet nie zdążył się film zacząć.

Ktoś pisze że się uśmiał ktoś inny że nie było z czego w sumie racja ja nie widziałem w tym filmie niczego śmiesznego (bo jak giną ludzie to nie ma się z czego śmiać). Tylko jedna rzecz mnie w tym filmie rozbawiła metalowy stanik jednej psycholki (pierwszy raz taką coś widziałem w filmie i może na 2 sekundy mnie to rozbawiło).

Ktoś pisał że to nie Tarantino pewnie nie ale Tarantino ma na swoje filmy większy budżet a poza tym zrobił film pt. Grindhouse: Planet Terror który ma moim zdaniem gorszą fabułę. A porównałem akurat ten film gdyż tam jest panna ze spluwą zamiast nogi więc mają coś wspólnego pytanie tylko kto na kim się wzorował czy Tarantino zrobił kiepską podróbkę czy może twórcy The Machine Girl ulepszyli porażkę Tarantino (moim zdaniem jeśli już to pan Tarantino zaczerpną pomysł z The Machine Girl)

Kończąc już mnie się bardzo podobał ten film i ukazany obraz roztaczającego się kręgu zemsty która pochłania coraz więcej istnień daję 10/10.