wiesz każdy ma prawo do swojej opini, uważasz go za 'szajs' to twoja sprawa, tylko nie wiem czego sie spodziewałes po tym filmie bo ja po obejrzeniu trailera czekałem na kiczowatą gore komedie i sie nie zawiodłem :D Machine Girl ma wszystkie elementy jakie powinna mieć tego typu produkcja. Jak ktoś wcześniej napisał film dla fanów martwicy mózgu ale i nie tylko, w sumie dobry byłby też na kilkuosobowy seans przy piwku ;)Tylko po co oglądać jak nie trawisz takich produkcji, chyba żeby tylko bańke postawić i po nim pojechać... Film mnie rozwalił i w niektórych momentach można naprade płakać ze śmiechu Xd i o to tu w sumie chodzi 9/10
Nawet uzwględniając gatunek nie dał bym więcej niż 3/10, no góra jeszcze +1 za latającą gilotynę. Pomiędzy tym a np Martwicą czy planet Terror jest ogromna przepaść. Z drugiej strony trailer powinien każdy zobaczyć :)
Też jestem zdania, że ludzie zachwycający się takim gniotem są "dziwni". Porównanie do Martwicy Mózgu nie do końca jest na miejscu. Dlaczego? Otóż filmy te dzieli 15 lat a to co było dobre i śmieszyło 15 lat temu dziś jest już tylko gniotem. Porównywanie filmu do Kill Billa to już w ogóle bluźnierstwo. Ten kawał mięcha można porównać do Power Rangersów czy żółwi Ninja co najlepiej świadczy o jego jakości. Już wolę Hollywoodzkie "hity" od tego shitu.