TYLKO, ŻE CZYTA SIĘ JĄ ,,trzaski". TO BRZMI JAK PODPROGOWA KAMPANIA POPARCIA NA RZECZ RAFAŁA TRZASKA W ZWIĄZKU Z WYBORAMI W DNIU 18 V I 1 VI 2025.
Zmień idola, bo on przegrał już drugi raz z rzędu z facetami z trzeciego szeregu. Żeby przegrywać z trzecioligowym politykiem! Kto z krzyżem wojuje, tak kończy.
Lekarz stwierdzi depresję powyborczą Jesskeetita. Trzeba odliczać 5 lat wstecz, 4 lata 364 dni i tak dalej. I wtedy Jesskeetit będzie miał szansę na powrót do zdrowia.
Pozdrawiam i życzę szybkiego powrotu do zdrowia. Oooo, nie takiego zaś szybkiego. Nie ma szans. No chyba, że Batyrowi coś się stanie. Ma ledwo 42 lata, więc jest młody i zdrowy. Względnie Trybunał Stanu, impiczment.
Ale musisz liczyć od 6 VIII 2025 r. No chyba, że wrogowie Ojczyzny dadzą znać. I przeprowadzą zamach stanu uniemożliwiając boxerowi objęcie stanowiska. Ale przynajmniej Ty wyzdrowiejesz. Czekamy cierpliwie do 6 VIII 2025 r. punkt 10:00.
Bochaterów powiadasz. To już o tobie świadczy. Inna sprawa to mieszanie polityki do filmu dla dzieci jest wyjątkowo niesmaczne i żałosne.
Bumelant? To witam kolegę. Ja też zdezerterowałem z frontu walki o domokrację, tęczę i praworządność. A co do tego błędu ortograficznego - no cóż... Ja też tak robię, że jak jakiegoś politykiera nie lubię to piszę "bochater" zamiast "bohater". Taka forma ironii. Nowak chyba nie lubi trzaska. Zresztą Ty też masz problemy z ortografią. Ja napisałbym to tak: "Inna sprawa to wmieszanie polityki do filmu dla dzieci - jest wyjątkowo niesmaczne i żałosne". Albo tak: "Inna sprawa to to, że wmieszanie polityki do filmu dla dzieci jest wyjątkowo niesmaczne i żałosne". Choć wiem, że dwa razy nie należy pisać obok siebie słowo "to". I nie Nowak wplata politykę do filmu dla dzieci. To wrogowie Ojczyzny dali znać. Taka podprogowa kampania wyborcza. Chcą nam narzucić Rafalkalala, wroga naszego narodu.
Daj już spokój. Pewnie we wszystkim widzisz politykę. Niestety to polska wada narodowa. Czekasz na światłach kilka sekund za długo i już winisz za to partię XYZ. Bardzo ci współczuję. Nieliczni potrafią wznieść się ponad to. Pewnie coś tam mi odpiszesz, ale mnie to nie interesuje.
nie ma co, to jest prawdopodobnie chory gosciu. przypominam ze on to wszystko pisze w dyskusji pod bajka dla dzieci xd.