Jak wgl to ocenić ?
Cały 3min "film" wygląda jak trailer.
A przecież po tym 3min widowisku widać kureski potencjał na kolejną Bay'owską produkcję ala transformers.
Na świat wychodzą jakieś powalone Strażnicy galaktyki, kolejne cz. spiderka, nietoperka, avengersów, x menów, szybkich i wściekłych - tudzież popieprzonych - czy inne barachła, a coś co ma potencjał jak TEN film to oczywiście NIE!
bo to zło wcielone i spuścizna szatana.
Przecież film z mechami miałby siłę się wybić.
Ja za nowościami nie przepadam , ale ten trailer mnie zaintrygował na tyle że chciałbym to obejrzeć.
Niestety...
Dostajemy coraz to więcej śmiecia w tych kinach, a na tego typu filmy trzeba czekać wiekami. jak choćby odwlekana już od 2 lat produkcja Deadpoola, czy mający NIBY wyjść film o Lobo.
pff..
Zgadzam się z Tobą. Widziałem również ten trailer oraz pozostałe filmiki tego Rosyjskeigo studia. Niesamowity zarys fanbuły taka rzeczywista przyszłośc. Na ulicach Moskwy strażnicy rodem z opisów Stanisława Lema tak bym to osobiście widział. Walki Robotów w socjalistycznym świecie XXI wieku. Ten trailer ma to coś. Domyślam się, że sam trialer kosztował mnóstwo pieniędzy ale co tam chętnie bym zobaczył pełnometrażówkę. Taką bez aktorów Hollywood , nie Avengersy itp jak piszesz ale tacy twardzi realni charyzmatyczni aktorzy Rosyjscy czy właśnie ze środkowo-wschodniej Europy . Dobrze przemyślana fabuła .. no skoro Avengersy Hobbity itp mają budżet nawet do 250 milionów za część jedną no to spokojnie myślę że by sie zwrócilo za ten film .
Takiego kina brakuje.. sam bym takie coś stworzyyć chciał chodź narazie tylko bawię się sam dla siebei w pisanie tego typu historii...
Eh mam nadzieję , że w końcu zostanie ten film chociażbby za kilka lat ale zrealizowany.
Bo szmira jaka jest w kinach jedno i to samo kopyto to jakoś nie zachęca mnie tam żeby chodzić .
Brakuje otwarcia i akceptacji rosyjskiego rynku filmowego przez zachód i nie traktowania Rosjii przez propagandę na każdym gatunku życia.. mianowicie mam tu na myśli kino właśnie : )
I nie jestem fanem Rosjii ani Zachodu jestem raczej całego świata - naszej planety i tego typu produkcji - żeby dać jej zielone światło :)
Tak się składa że Transformersy są pokroju szybkich i wściekłych, tylko dodatkowo ciągną serię na siłę i tworzą obsyrdalne z tego powodu historię, naprawdę nie rozumiem pod jakim względem Transwormersy są perełką ? Podobnie jak wszystkie te które wymieniłeś są dla młodzieży, one nie mają być ambitne, przedstawiać dobrej historii, czy też prowadzić do refleksji, mają bawić, wzbudzać pewne emocje, ale na pewno żadnego z nich nie można nazwać perełkami kina. To tak jak by powiedzieć że kogel mogel jest perełką kuchni.