Uważam że w filmie zawarte sceny erotycznenie nie są krępujące, a przede wszystkim napewno nie ochydne. Osoba która uważa że ten film jest za ostry z powodu wyżej wymienianych scen niegdy przedtem nie uprawiał seksu. Jest poprostu ciotą.
ohoho. ciekawe, ciekawe. w zasadzie to chyba powinienem ci pogratulować, że jesteś taki "światowy człowiek". Dla mnie zwykłego cioty takie rzeczy jak eksponowanie masturbacji psychola duszącego się przy tym paskiem, piękne zbliżenia kamerą tatusia robiącego laskę własnemu synowi itp jest po prostu obrzydliwe. Naturalnie wierzę, że ty jako człowiek wyższej kultury i doświadczony życiowo dostrzegasz w tych scenach znakomite walory estetyczne, aczkolwiek taki szaraczek jak ja wciąż należący do ciemnogrodu nie potrafi tego strawić. 
pozdrawiam i życzę kolejnych uznanych doznań seksualnych. 
http://www.filmweb.pl/ten,film,przyprawi%B3,mnie,o,dreszcze,temat,Topic,id=25362 0 [www.filmweb.pl/ten,film ...] 

wpis siosytry jolanty z 25 grudnia 14:34
Autor tego tematu prawdopodobnie sam robi lachę swojemu staremu, więc nie dziwię się, że sceny w tym filmie go nie zbulwersowały.
wspolczuje aktorowi ktory gral w tym filmie. Teraz pewnie kazdy zboczeniec sciaga soebie z sieci i sie przy tym onanizuje...