PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=118594}

Kevin sam w domu 4

Home Alone 4
2002
3,3 16 tys. ocen
3,3 10 1 15502
1,7 3 krytyków
Kevin sam w domu 4
powrót do forum filmu Kevin sam w domu 4

10/10

użytkownik usunięty

Świetna produkcja! Myślałem, że to tania podróbka "jedynki" i Kevina samego w Nowym Jorku, ale się myliłem. Naprawdę dobry film, nie obsadzony tak bardzo w wymyślne pułapki, ale ukazujący rodzinną miłość i przywiązanie do własnego domu. Polecam zobaczyć - nie zawiedziecie się.

ocenił(a) film na 1

Chyba dupsko cie ciśnie...Film 1/10

ocenił(a) film na 1

Mam rozumieć, że to sarkazm?
Ten film to żenada;]

ocenił(a) film na 1
lidia17

Ten film nawet nie zasługuje na miano 'Dno i metr mułu"...

lidia17

sam w sobie nie jest tragiczny. taki lekki film. ale jesli go porownamy z oryginalnym kevinem to rzeczywiscie wypada fatalnie

ten film to 100 na 100.
100 metrów ode mnie i 100 metrów pod ziemią.

Jim_Carrey

Ten film nie powinien wgl powstawać chyba najgorszy film jaki w życiu widziałem , nawet nie obejrzałem go całego , po prostu nie wytrzymałem ;p

Lecho1523

Ten film jest żenujący. W ogóle nie śmieszy.

Forum jest po to aby wyrazić swoją opinię.Komuś się może podobać a komuś innemu nie.Jemu się to podoba czy to jest powód żeby go tak od razu krytykować?.Mnie też się ten film nie podoba ale nie krytykuję ludzi którzy mają odmienne zdanie.

użytkownik usunięty

Każdy ma inne zdanie, no ale ja nie lubię tego filmu.

ocenił(a) film na 1

Ten film to po prostu dramat, scenariusz beznadziejny nic nie trzyma się kupy, gra aktorów żenująca i jeszcze ten głupkowaty usmiech Kevina. "Alex sam w domu" to już było przegiecie ale ten film przekracza wszelkie granice. 1/10

ocenił(a) film na 1

Piszesz 10/10, a dałeś ocenę 5 :D Dla mnie ten film to nieporozumienie, i nie wiem o czym myśleli twórcy przy produkcji.

użytkownik usunięty

Też uwielbiam ten film