Świetna produkcja! Myślałem, że to tania podróbka "jedynki" i Kevina samego w Nowym Jorku, ale się myliłem. Naprawdę dobry film, nie obsadzony tak bardzo w wymyślne pułapki, ale ukazujący rodzinną miłość i przywiązanie do własnego domu. Polecam zobaczyć - nie zawiedziecie się.
sam w sobie nie jest tragiczny. taki lekki film. ale jesli go porownamy z oryginalnym kevinem to rzeczywiscie wypada fatalnie
Ten film nie powinien wgl powstawać chyba najgorszy film jaki w życiu widziałem , nawet nie obejrzałem go całego , po prostu nie wytrzymałem ;p
Forum jest po to aby wyrazić swoją opinię.Komuś się może podobać a komuś innemu nie.Jemu się to podoba czy to jest powód żeby go tak od razu krytykować?.Mnie też się ten film nie podoba ale nie krytykuję ludzi którzy mają odmienne zdanie.
Ten film to po prostu dramat, scenariusz beznadziejny nic nie trzyma się kupy, gra aktorów żenująca i jeszcze ten głupkowaty usmiech Kevina. "Alex sam w domu" to już było przegiecie ale ten film przekracza wszelkie granice. 1/10
Piszesz 10/10, a dałeś ocenę 5 :D Dla mnie ten film to nieporozumienie, i nie wiem o czym myśleli twórcy przy produkcji.