Na pewno poprzednie części były lepsze, ale ta nie jest aż taka zła.
wg. mnie to nawet nie powinno być nazwane kontynuacją, bo niedość, że ten film jest zdecydowanie gorszy, to jeszcze z weinbergiem a nie z culkinem.
No mii sie podobał ! . Wiem może jestem jakaś inna ale ja nie mam nic Do tego filma. Dałam 10 Ale tylko dlatego by podwyższyć mu troszkę ocenkę bo dla mnie zasługuje na 6/10 .. No tyle na ten temat. A noo i masz racje poprzednie szęści były lepsze ale ta nie jest tragicznaa. Tragizmeem jest film ,, Cmentarne wrota" A ma większą troszeczke ocene od Tego . Pozdro wszystkim ;D
Dla mnie 7/10. Przyjemnie sie go ogladalo, choc nie bawil juz tak bardzo jak 1 i 2. Ale mimo to, stanowczo nie zasluguje na tak niska note. Sa duzo gorsze filmy, a maja wyzsza note, to niesprawiedliwe, tak jak i zycie w dzisiejszym swiecie... Pozdrawiam ;)
Niesprawiedliwe? Dlaczego? Każdy ocenia film subiektywnie i ma do tego pełne prawo. Komuś może się bardziej podobać tani japoński horror o zombie wyskakujących z toalety, bo nie spodziewał się po takim filmie czegoś specjalnego; z kolei kevin 4 może mu się nie podobać, bo spodziewał się czegoś przynajmniej na jakimkolwiek poziomie. Cóż, ja dałam temu filmowi 1, bo jak podaje Filmweb - 1 to "nieporozumienie". I dla mnie właśnie nieporozumieniem jest ten film. Gdyby zmienili bohaterów, gdyby nie próbowali z dzieciaka zrobić Kevina... Może dałabym więcej. Z tego względu trzecią część jeszcze znoszę. Bo nie jest to film o Kevinie, tylko o Alexie. Oddzielna historia. A nie odgrzewanie kultu Kevina.