PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=118594}

Kevin sam w domu 4

Home Alone 4
2002
3,3 16 tys. ocen
3,3 10 1 15502
1,7 3 krytyków
Kevin sam w domu 4
powrót do forum filmu Kevin sam w domu 4

Na pewno poprzednie części były lepsze, ale ta nie jest aż taka zła.

iwona_123

wg. mnie to nawet nie powinno być nazwane kontynuacją, bo niedość, że ten film jest zdecydowanie gorszy, to jeszcze z weinbergiem a nie z culkinem.

ocenił(a) film na 4
iwona_123

mi sie nawet podobal ale 2 pierwsze czesci byly o wiele lepsze:)

ocenił(a) film na 10
iwona_123

No mii sie podobał ! . Wiem może jestem jakaś inna ale ja nie mam nic Do tego filma. Dałam 10 Ale tylko dlatego by podwyższyć mu troszkę ocenkę bo dla mnie zasługuje na 6/10 .. No tyle na ten temat. A noo i masz racje poprzednie szęści były lepsze ale ta nie jest tragicznaa. Tragizmeem jest film ,, Cmentarne wrota" A ma większą troszeczke ocene od Tego . Pozdro wszystkim ;D

ocenił(a) film na 3
iwona_123

Obejrzec tak ze znajomymi mozna dwa gora trzy razy

iwona_123

Fakt, nie jest zła... Jest tragiczna...

Lecho1523

sam jestes tragiczny 1 i 2 wiadomo arcydzielo 3 niezla 4 srednia

ocenił(a) film na 7
iwona_123

Wg mnie nie taki yz jak go malują

iwona_123

Dla mnie 7/10. Przyjemnie sie go ogladalo, choc nie bawil juz tak bardzo jak 1 i 2. Ale mimo to, stanowczo nie zasluguje na tak niska note. Sa duzo gorsze filmy, a maja wyzsza note, to niesprawiedliwe, tak jak i zycie w dzisiejszym swiecie... Pozdrawiam ;)

ocenił(a) film na 1
Shurtugal_Eragon

Niesprawiedliwe? Dlaczego? Każdy ocenia film subiektywnie i ma do tego pełne prawo. Komuś może się bardziej podobać tani japoński horror o zombie wyskakujących z toalety, bo nie spodziewał się po takim filmie czegoś specjalnego; z kolei kevin 4 może mu się nie podobać, bo spodziewał się czegoś przynajmniej na jakimkolwiek poziomie. Cóż, ja dałam temu filmowi 1, bo jak podaje Filmweb - 1 to "nieporozumienie". I dla mnie właśnie nieporozumieniem jest ten film. Gdyby zmienili bohaterów, gdyby nie próbowali z dzieciaka zrobić Kevina... Może dałabym więcej. Z tego względu trzecią część jeszcze znoszę. Bo nie jest to film o Kevinie, tylko o Alexie. Oddzielna historia. A nie odgrzewanie kultu Kevina.