PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=118594}

Kevin sam w domu 4

Home Alone 4
2002
3,3 16 tys. ocen
3,3 10 1 15502
1,7 3 krytyków
Kevin sam w domu 4
powrót do forum filmu Kevin sam w domu 4

Ten film to totalka porażka! Nie wspominając już o fabule, która jest naciągana na maksa i jest taka pokręcona, że nie da się oglądać, to aktor grajacy role glownego bohatera jest tępakiem! Proboje odtwarzac Macaulaya Culkina, robiąc te wytrzeszczone oczy, sztuczny krzyk, itp...Bardzo sztuczne i słabe. Po cholere dawali jakiegoś frajera Prescota, zeby Kevin tak samo jak w innych czesciach bał sie jednej osoby i krzyczal na nią. W ogole Marv! Co to za Marv! Mial okazje zabic Kevina a ten odszedl jak gdyby nigdy nic! Strasznie naciagane! Skad tam Marv z zona sie wzial? Ten aktor to totalna klapa! Ten film to jedno wielkie dno! Tego badziewia sie nie da ogladac! Wlasnie go ogladam na polsacie i juz doszedlem do takich wnioskow!

T.R.A.G.E.D.I.A

1/10

użytkownik usunięty
Bobey

Faktycznie wytrzeszcz oczy na maxa, wkurza mnie ten koleś.

Nie wiem skąd oni wytrzasneli tego bachora, ale to jeden z najbardziej sztucznych dzieciaków jakich można oglądać w filmach. Sam film to jeden wielki badziew i nieporozumienie- 1/10 to za dużo...

ocenił(a) film na 1
Lady_From_Burton_World

To jest najgorszy film wyprodukowany w całej historii kinematografii!

ocenił(a) film na 1
Bobey

Nie ma to jak rzucić przyszłą narzeczoną bez powodu, prawda?

Bobey

ubawiłem się po pachy <zart> tam nie było nic śmiesznego a szkoda :( myślałem że to bedzie coś lepszego:(