PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=94211}

Kickboxer 2: Godziny zemsty

Kickboxer 2: The Road Back
1991
6,0 4,4 tys. ocen
6,0 10 1 4354
Kickboxer 2: Godziny zemsty
powrót do forum filmu Kickboxer 2: Godziny zemsty

Jak można zbezcześcić tak genialny film jakim jest Kickboxer i zrobić tak kiczowatą kontynuację?! Tyle błędów jest w tym filmie, że to szkoda marnować czasu na wypisywanie ich... Te "sceny walki" w spowolnieniu - żałosne. Raz gość jest zakrwawiony a po chwili w spowolnieniu przy uderzeniu cały i zdrowy. I wyjaśnijcie mi jedno... on jest ich rodzonym bratem? Jak tak to fajnie... ciekawe czemu ma na nazwisko Sloan a tamci mieli Sloane... Taka naciągana fabuła i robienie filmu dla kasy, że żal... 4/10 za to, że nosi taki sam tytuł jak pierwsza część. Wstyd mi, że Dennis Chan wystąpił w takim gniocie.

Meru0

Widzisz to tylko film i rezyser sobie czasem coś naciąga.Zmienił im nazwisko.I w drugiej części on i jego bracia mieli na nazwisko sloan.Tak teraz z perspektywy czasu to ani w tamtej nai w tej części sceny walk nie budzą zachwytu.To są tylko filmy z wczesnej młodości i sentyment zostaje.Mają w sobie taki pewien klimat.

ocenił(a) film na 2
Meru0

Zgadzam się. Kickboxer z Van-Damme'em to było COŚ, genialny film a to... zakrawa po prostu na jakąś groteskę... zrobili z tego śmiecia maxymalnego... groteskowa gra aktorów,no może Tong-Po trochę to ratuje... sam duch pierwszej częsci sprowadzony do parteru... PORAŻKA!!!

Meru0

dodajmy do tego jeszcze ze tong po niby zabił sloanów ;/ przeciez to zjebane jak nic...a i jeszcze tą piekną tajlandkę . wg mnie to nie halo i tyle .

ocenił(a) film na 7
john_rambo_2

to prawda, dużo słabsza część. w ogóle nie podoba mi się postać głównego aktora. mimo wszystko głównie z sentymentu dla 2 części 7/10