Druga czesc tego filmu bedzie 'KOMOROWSKI' hehehehehehe
No po 10 kwietnia 2010 już chyba oczywiste, że z Kaczyńskich tylko Jarek odegra jakąś rolę.
W ogóle to wpisałem w Google "Tusk" i się zdziwiłem, że na wysokim miejscu jest jakiś film o takim tytule. :) Na początku myślałem, że jacyś twórcy chcą sobie zrobić jaja. :)
film w produkcji, ale jest też serial, leci już siódma seria. Straszne g..no moim zdaniem, bez promocji w mediach nikt by tego nie oglądał.
co to takie dziwne, według słownika oznacza to "Kieł", np, taki jak u slonia... więc nie wiem co w tym śmiesznego...
Chlopie co ty wogle wypisujesz? Mam prawo sie smiac bo to normalne. Tak samo by bylo gdyby jakis film nazywal sie MERKEL i nie mial nic wspolnego z Pania Kanclerz. Niemcy by tak samo reagowali. Albo jakis film o nazwie OBAMA nie majacy nic wspolnego z prezydentem.
w sumie to nic, ale nie wydaje mi się to śmieszne... idąc tym tokiem dlaczego nikt nie śmieje się że Donald to Donald i nie wkleja zdjęć kaczora Donalda i nie przytacza jego cytatów związanych bezpośrednio z polityką naszego gównianego premiera... ups przepraszam już nie premiera...
http://img2.wikia.nocookie.net/__cb20080503095331/nonsensopedia/images/d/d5/Dona ld_Tusk.jpg
Dłuższa praca to przyjemność.
Opis: o reformie wydłużającej wiek emerytalny.
Źródło: gazetawyborcza.newspaperdirect.com, 24 lutego 2012
Śmianie się z AMERYKAŃSKIEGO filmu pod tytułem ,,Tusk'' jest normalne? Ty to masz poczucie humoru... Z tym że Merkel to nazwisko i tyle, a tusk to po angielsku ,,kieł'', więc co w tym śmiesznego?
Może ja mam zbyt k*rwa wyrafinowane poczucie humoru ale niech mi to ktoś wytłumaczy. Amerykańce nakręcili horror pod tytułem ,,Tusk" czyli ,,kieł", Tusk to też nazwisko naszego, niezbyt lubianego premiera ale nie ma on nic wspólnego z tym filmem - to jest cały ten żart. I to ma być powód żeby kogoś ,,powaliło to na łopatki"? Widzę że kariera w stand upie przed niektórymi tutaj stoi otworem, publiczność będzie zachwycona.
Ja akurat nic nie mówiłem o: "rozłożeniu na łopatki", po prostu jak zobaczyłem tytuł filmu, który w dodatku jest horrorem, to morda sama mi się uśmiechnęła. Po za tym nie każdy musi znać angielski i znaczenie tego słowa po angielsku, więc dla nich Tusk będzie Tuskiem, a nie kłem (a nawet jak znają, to i tak zapewne pierwszym skojarzeniem jest "płemieł"). No i rzecz jasna, każdy ma inne poczucie humoru jak i gust. Jeden lubi jak mu skarpetki śmierdzą, a drugi jak mu skrzypce grają. Nie ma się co spinać, bo jak na razie to jesteś jedynym, którego nie rozbawiła ta sytuacja ;)
Po pierwsze, cytat o łopatkach odnosi się do pierwszego posta, nie do Twojego.
Po drugie, jeśli ktoś nie zna angielskiego w tych czasach, i śmieje się widząc słowo Tusk jest idiotą.
Pewnie, jest humor angielski, amerykański, sytuacyjny itd., ale w tym przypadku nie mamy do czynienia z humorem tylko głupotą.
I na koniec, ch*ja prawda, że jako jedynego mnie to nie rozbawiło. Ja po prostu jako jedyny z tych ludzi którzy nie widzą w tym nic śmiesznego postanowiłem o tym napisać, żeby pokazać przeciwnej grupie jak ogromne mają poczucie ,,humoru".
Aha, czyli jak ktoś zna angielski i śmieje się widząc słowo Tusk, to już nie jest idiotą? Ciekawe :) I tak a propos, to że ciebie coś nie śmieszy i jest wręcz dla ciebie głupie, to nie znaczy, że masz prawo od razu wyzywać kogoś od idiotów. Nie ma co już dalej dyskutować, bo do swoich racji jeden drugiego nie przekona. Na szczęście, to w miarę wolny kraj i każdy może się śmiać z czego i kogo tylko chce.
Wtedy jest jeszcze większym idiotą. Masz rację, to wolny kraj, dlatego mówię ,,idiota" na kogo chcę.
Masakra. Uwielbiam takich zakompleksionych gości, którzy muszą powiedzieć "nie" bo pospólstwo powiedziało "tak". Wiemy, że jesteś poważnym obywatelem i bardzo dobrze znasz jenzyk angielski (specjalnie piszę z błędem, nie jaraj się), a reszta to banda ćwoków. Jak już będziesz gapił się w lustro z dumą wielkiego nonkonformisty i jarał się jaki jesteś zajebisty przypomnij sobie te słowa: Sam jesteś idiotą zakompleksiony buraku.
Widzę, że "kulturka" obowiązuje.
,, (...) zamknij morde śmieciu" ,, (...) ch*j ci w dupe lamusie".
Cebulandia się kłania.
Haha.
Jak można, aż tak nisko upaść, żeby zacząć obrażać czyjąś rodzinę.
Taki mocny z Ciebie zawodnik? Chodź, spotkamy się na żywo i zobaczymy co mi jeszcze powiesz.
Jak można tak nisko upaść, żeby być tobą i się nie zabić. Dziecko, myślisz, że takie coś mnie przestraszy? Nic bym nie powiedział, bo umarł bym ze śmiechu patrząc co do mnie podeszło.
To po co mielibyśmy się spotkać? Żeby pójść razem do kina?
No to pewnie ze starym w ogóle nie rozmawiasz. Żryj g*wno i zgiń.
Agresję wzbudzają we mnie tacy podludzie jak ty. Którzy wpier***ają się w nie swoją rozmowę i piszą jakieś to niby oświecone, dorosłe i bardzo mądre teksty. Nigdzie dysmózgu nie napisałem, że jestem kulturalny, a jeśli spojrzysz w historię moich komentarzy to zobaczysz, że tam gdzie mogłem to kulturalny byłem. Częściej jednak uświadamiam takich idiotów jak twórca tego posta, że mają IQ na minusie.
No żartowniś to z ciebie jest niezrównany.
Tak, widzę, że w innych rozmowach jesteś kulturalny.
Co złego w tym, że człowiek zaśmiał się z tytułu?
Moja pierwsza reakcja była taka sama, bo dużo mówiono ostatnio o P. Tusku.
Aczkolwiek zgadzam się z Tobą z tym, że nie jest to powód do wychwalania się tego na forach Filmwebu.
W większości nie, ale w tych z osobami które na to zasługują już tak.
Bo to debil i widać to po stylu jego wypowiedzi, a tytuł znaczy ,,kieł" i tyle, wcale śmieszny nie jest. A że tak samo nazywał się nasz premier to co z tego?
Zdecydowanie nie jedynym. Ktoś nawet założył temat w którym pisał abyście skończyli z tymi suchymi tekstami w stylu "AHAHA ALE BEKA TYTUŁ TEGO FILMU TO NAZWISKO NASZEGO GUPIEGO PREMIERA AHAH" i sporo ludzi w tym temacie poparło założyciela, również prosząc o ogarnięcie się. Bo to nie jest śmieszne. Fajnie że każdy ma swoje poczucie humoru, ale zalewanie forum tym samym nędznym żartem stało się już nie tylko nudne, ale całkiem żenujące.
Równie dobrze można się śmiać, że Kaczyński ma nazwisko jak słynny amerykański seryjny morderca, ale tego już nie zrobią, bo jest moda na hejtowanie PO. Żałosne.
http://www.filmweb.pl/person/Donald+Tusk-452847
Hhahaaahaahahahaaaahaaa XD Nie ma to jak być ukrytym aktorem xd
CO W TYM ŚMIESZNEGO. CZY ŚMIAŁEŚ SIĘ WIDZĄC TYTUŁ KACZORA DONALDA ? GŁUPOTA NA FILMWEB PORAŻA