Kieł

Tusk
2014
4,6 9,7 tys. ocen
4,6 10 1 9713
5,6 9 krytyków
Kieł
powrót do forum filmu Kieł

Tak więc ci, którzy raptem odkryli, że Tusk, to jednak nie tylko nazwisko mogą się przestać
podniecać, bo to już dawno przestało być zabawne, gdy pierwsi geniusze odkryli jaki jest oryginalny
tytuł "Kła" Jodorowskiego. A jeżeli już chcecie wałkować ten temat, to zróbcie chociaż jakiś fejkowy
plakat z Donaldem :p

ocenił(a) film na 5
kangur_msc_CM

A tu co nieco o filmie:

http://kreepykastle.com/smiths-tusk-promises-a-unique-yet-horrific-tale-of-terro r/

ocenił(a) film na 5
kangur_msc_CM

Dość stare, ale geneza piękna:

http://www.youtube.com/watch?v=40kZlsqIEUg

i mam nadzieję, że dystrybucja będzie u nas lespza niż w przypadku Czerwonego stanu. Chyba sobie nie odpuszczą tytułu TUSK na plakatach?

Picu

No nie odpuszczą ,bo zawsze będzie można zrobić przed kamerami szopkę PRową i żarcik do donka czy już widział ten film. Tak dla ocieplenia wizerunku aferzysty ,oszusta i kłamcy. Jeszcze nie było rządu który by był tak skompromitowany i tak żałosny ,a trzymał się dzięki wsparciu niemieckich mediów.
Film ma być chyba komedią-horrorem więc jak ulał.

ocenił(a) film na 5
Ottiss14

Abstrahując zupełnie od filmu i poglądów politycznych - w jaki sposób na wyniki wyborów w Polsce wpływają niemieckie media?

Tylko odpowiedz krótko na pytanie, bo o politycznych poglądach, partyjnych upodobaniach i innych bzdetach gadać mi się tu nie chce.

ocenił(a) film na 5
kangur_msc_CM

Nawet nie abstrahuj. Ten wątek miał być dla ludzi lubiących Smitha i produkcje w toku.
A tak zaraz wpadnie następny zdziwiony, że ten rząd ma go w dupie - tak jak każdy poprzedni.

ocenił(a) film na 5
Picu

Racja. Ale czasem świerzbi.

Cytat małpy?

ocenił(a) film na 5
kangur_msc_CM

Po zastanowieniu chyba rzeczywiście to od Małpy :P
Powinienem był napisać, że to chyba pierwszy rząd, który dane mu jest oglądać. (choć oczywiście przykre jest, że już od tylu lat)

ocenił(a) film na 5
Picu

No tak, ale słowa trafne. I pewnie będą aktualne za 5 i za 50 lat. Mój błąd z Małpą z małej litery.

kangur_msc_CM

PO to partia założona z niemieckich pieniędzy i realizująca niemieckie interesy w Polsce. Wielu członków na niemieckie pochodzenie. TVN należy do niemieckiej spółki ITI i grają do tej samej bramki. Myślisz ,że to przypadek ,że TVN jest pro Platfusowy? Tak sobie masowo ubzdurali?

użytkownik usunięty
Ottiss14

Euro-Żydo-Komuno-UFO-Masoni rządzą światem i odpowiadają za reptiliańskie przejęcie Ziemi już 200 lat temu i tylko dzięki nim Planeta Nibiru minęła nas o włos - czego nie mogliśmy nawet zobaczyć, bo tajne służby NATO zamanipulowały polem elektromagnetycznym ziemi z tzw. przejść międzywymiarowych na biegunie północnym i południowym - fakty faktów, bo tak mówi strona "niewyarygodne" i "nie ma globalnego ocieplenia". Jesteśmy sługami Szatana, Bobie najświntszy ratuj!!! Żydzi wymyślili alkohol i homoseksualizm 5 lat temu, a gender to ideologia i ch. bo Korwin tak mówi (pod warunkiem, że da się go zrozumieć). Istnieją niezbite dowody na to, że plemię górskich Yeti zbudowało piramidy w Mezopotamii, a potem teleporterami obcych przenieśli je gdzieś na pustynię w Egipcie...

Dobra... wyczerpałem chyba temat możliwych teorii spiskowych, a teraz z łaski swojej... Onanizuj się gdzieś indziej. Tusk to oznacza "kieł", jaki to ma związek z aktualnym premierem? I jaki kiedykolwiek miało? Sądzisz, że znany reżyser z zagranicy myśli o jakiejś 30 milionowej wiosce... przemycając tajne przekazy podprogowe? W jednym mieście USA / Japonii żyje prawie tyle samo ludzi co wszystkich mieszkańców Polski razem wziętych.

Ja piszę o powszechnie znanych faktach ,jeśli ty nich nie słyszałeś to wypadałoby poczytać w internecie/gazetach zanim napiszesz długi bezużyteczny post.

użytkownik usunięty
Ottiss14

Rozumiesz co się do Ciebie mówi czy trzeba Cię zawinąć folią aluminiową? :P

Nie wypowiadaj się w tym temacie. Wracaj sobie na oneta, interię, fakty czy gdzie tam się rozmawia o niczym. To jest temat filmowy, założony przez osobę, która wybitnie nie życzy sobie takiego parującego klocka jak Twoje wrzutki.

Już pisalem ,to nie jest jego forum.

użytkownik usunięty
Ottiss14

Ani Twoje, więc się nie szarogęś jak Cię nikt tutaj nie chce.

Mam w ogonie Twoje preferencje polityczne, przekonania, światopogląd i całą osobę. Nie obchodzi mnie kto kogo sponsoruje i czy maczała w tym łapy Chupacabra. Mogą to być nawet ruscy kosmici, mam to totalnie gdzieś. Mam też gdzieś każdą opcję polityczną w Polsce oraz bezmyślnych tumanów oddających jaja pod gilotynę, by tylko zrobić BJ jakiemuś swojemu faworytowi ze szklanego okienka.

To temat o filmie na forum filmowym, przeznaczony dla osób znających język angielski (bo Tusk to nie żaden premier, tylko "kieł" do kociej nędzy).

ocenił(a) film na 5

Co racja, to racja. Ale to nie forum dla osób znających angielski. Jest po polsku, więc użytkownicy mają prawa go nie znać. Ale po co się z tą nieznajomością obnosić w dobie google translatora?

Gadać na filmwebie o polityce to jak kupować pieczywo w media markcie. Gość sugeruje, że ja chcę "zero wolności" na forum. Ok. Niech poprosi o bułkę w media makrcie, a jak powiedzą, że nie ma, to niech zarzuca im "zero wolności" i "zamordyzm" :P Takim ludziom tuski i inne kaczory spędzają pewnie sen z powiek. Straszne.

A sam film zapowiada się ciekawie.

użytkownik usunięty
kangur_msc_CM

Zawsze byłem zwolennikiem by czytać, pisać, wymawiać i stosować tytuły filmów wyłącznie w oryginale - pewnie dlatego, że jestem z pokolenia (jak to brzmi... 120 lat plus :P ) pamiętającego jeszcze "Wirujący seks" oraz nazywanie "Bestią" co drugiego horroru klasy B o potworach. :) Stąd mój wtręt o "znajomości angielskiego" - po prostu niektórych filmów bym nie dał rady namierzyć, gdybym nie znał ich prawdziwej nazwy.

Nie mniej oczywiście masz racje.

kangur_msc_CM

Nic z tym nie zrobisz. Gimnazjaliści dorwali się do Internetu i starają się być zabawni. Tak było, jest i zapewne będzie.
Co drugi temat na forum po polskiej premierze będzie nabijaniem się z tytułu.

DramaticBrony

Gimbazie bliżej do lemingozy.

ocenił(a) film na 5
Ottiss14

Opcje są nie ważne. To nie jest miejsce na dowcipy czy wywody ani o Kaczorach, ani o Tuskach. To jest miejsce na wywody horrorze w lasach Kanady w reż. Smitha.

kangur_msc_CM

Zaloz sobie forum gdzie bedzie zero wolnosci ,typowy platfus ,bieda i zamordyzm ,najedz sie propaganda.

ocenił(a) film na 5
Ottiss14

Zero wolności? A gadaj sobie zdrów, tylko zakładaj własny temat. Ja ten założyłem po to, żeby dla odmiany jeden temat pod FILMEM był o FILMIE, a nie premierze. Ale masz wolność: możesz nawet nawiązać na filmwebie dyskusje o sprzęcie AGD, ot, w imię wolności!

Typowy platfus? Nie wiem co masz na myśli, ze stopami u mnie ok. Z biedą nie wiem ocb, mój stan konta prześwietlałeś? Zamordyzm? A kogo ja za mordę łapię? I nie, dziękuję, nie jestem głodny.

Wg Ciebie każdy, kto na filmwebie chce gadać o filmach, a nie polityce jest wyborcą PO? Dziwna logika. Masz chyba jakąś obsesję. Ale gadaj se co chcesz, oddaję Ci ten temat w prezencie, gadaj sobie o tych swoich TVNach, Tuskach i chorobach stóp. Mnie to nie kręci.

ocenił(a) film na 4
kangur_msc_CM

Ci wszyscy głupole myślą, że są śmieszni powtarzając po raz setny ten sam suchar. Szkoda słów. Przy filmie "O dwóch takich co ukradli księżyc" też tylko bagno. Niektórzy ludzie nie potrafią oderwać się od polityki. Smutni ludzie...

ocenił(a) film na 6
kangur_msc_CM

A tak zgodnie z intencją autora wątku - wiadomo coś o polskiej dystrybucji? Kevina Smitha łapał zwykle Kino Świat, wiadomo coś o dacie premiery, zakresie dystrybucji, cokolwiek?

ocenił(a) film na 5
kangur_msc_CM

plakat? ok. może być taki?
http://i.imgur.com/GYvRrDr.png?1

ocenił(a) film na 5
Krzys_Pe

Też suchar, ale i tak to już jakiś postęp :)

kangur_msc_CM

http://fabrykamemow.pl/memy/49569

ocenił(a) film na 6
Krzys_Pe

kwejkowy humor do bani :/

ocenił(a) film na 5
M0RiARTY

kwejkowy humor bywa na znacznie wyższym poziomie :]

użytkownik usunięty
kangur_msc_CM

http://www.filmweb.pl/person/Donald+Tusk-452847

Taki sławny i popularny aktor a nikt nie wiedział że jest na Filmwebie xd Przecież to zgroza żeby nie mógł zagrać głównej roli w tym filmie ;(

użytkownik usunięty

Nie, nie jesteś zabawny. Przestań spamować tym linkiem.