Uwielbiam komedie, a najbardziej polskie. Oczywiście moją uwage przkuł Kiler. Jedynka okazała się świetna (zważywszy, że grał w niej świetny aktor- Cezary Pazura). Później ukazała się dwójka, która moim zdaniem była jeszcze lepsza od jedynki. Ten film jest po prostu niesamowity. Kiedy oglądałm go pierwszy raz śmiałam się co sekunde. To się nazywa prawdziwa komedia a nie jakiś amerykański chłam, który nam wciskają. Ale jest wiele zagranicznych filmów, które też mogą się podobać, a ja słyszałam że my nie zrozumiemy humoru w filmie zagranicznym dlatego preferuje te nasze ojczyste i najlepsze w swoim rodzaju. Powracając do Kilera to mam nadzieje, że zrobią trzecią część, aby na trochę (tak jak przy poprzednich) odbiec od tego szarego, smutnego swiata i trochę się pośmiać bo ludzie coraz bardziej stają sie krwiożerczymi ponurakami, którzy potrafią zjeść człowieka żywcem kiedy tylko przyjaźnie się uśmiechnie. No ale to sataje się już codziennością, więc powoli się przyzwyczajajmy i ewentualnie pomyślmy o tej trzeciej części.