PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=80}
7,3 235 tys. ocen
7,3 10 1 235130
6,3 49 krytyków
Kiler-ów 2-óch
powrót do forum filmu Kiler-ów 2-óch

Ogladalam to moze z 20 razy. Znam te teksty na pamiec...
"A cos ty sie hardy taki zrobil Waski....Zobacze, jak zobacze!", "No bo po pierwsze nie mam za co, a po drugie: nie mam za co.", "Zamknij morde Boncki!", "No i w pizdu, i wyladawal. I caly misterny plan tez w pizdu!", "Idz mnie z ta wichura!", "No i widzisz Waski cos narobil? Urwales kurze zlote jaja!", "To ja ci wyjmuje kule jak Doktor Quinn, a ty mi sie tu rzniesz na ulicy z jakims kolazem?!", "Pani wybaczy, ale ku***, musze isc, bo córka!", "-A jak na Cargo zjawi sie i Kiler, i Morales, to jak myslisz, komu Waldek wyda zloto? - No to pól na pól... -Zadnemu!!!", "No to co tam u pana w panstwie, panie prezydencie?", "- Buenos dias, sinior Siarra! - Buenos Aires!", "Oooo, pan listonosz, czekalam na pana...", "Zbigniew. Brawurowa jazda samochodem Cincuecento."
Dobra, starczy, bo ja moge tak bez konca... xD

ocenił(a) film na 10
maggixy

Dokładnie! Wyjęłaś mi to z ust. Zapomniałaś: Gdzie on z tą Gitarrą?! ;P oraz: Siara też chce mnie zabić... Ale mu się nie damy!!!

ocenił(a) film na 10
maggixy

"Raz się jest w walizce, a raz poza nią..." =)

ocenił(a) film na 10
Beza_Cat

Ja u siebie w rodzince wprowadziłem te teksty. Jka coś idzie źle to mówimy: no i wpizdu, icały misterny plan też wpizdu. A najlepszy tekst to rozmmowy Siary z Szak'alem:
-ja dzwonie w sprawiw kontraktu
-tego co go właśnie wykonałem?
-coś ty tam narobił?!
i jeszcze: "Myślałem że jak już mamy to złoto to może byś go nie kilim"
KILIM po prostu wymiata!

ocenił(a) film na 10
dezertx

U mnie jest podobnie. "I widzisz Wąski coś narobił?! Urwałeś kurze złote jaja!" =)

Beza_Cat

"NIEWIELE lepiej, ale lepiej", "oddał .... 11 strzałów ostrzegawczych"

ocenił(a) film na 6
ewazimkowska

- jak to zdechł ? :)
- przepraszam Panią, ale ku*** muszę iśc...