Ogladalam to moze z 20 razy. Znam te teksty na pamiec...
"A cos ty sie hardy taki zrobil Waski....Zobacze, jak zobacze!", "No bo po pierwsze nie mam za co, a po drugie: nie mam za co.", "Zamknij morde Boncki!", "No i w pizdu, i wyladawal. I caly misterny plan tez w pizdu!", "Idz mnie z ta wichura!", "No i widzisz Waski cos narobil? Urwales kurze zlote jaja!", "To ja ci wyjmuje kule jak Doktor Quinn, a ty mi sie tu rzniesz na ulicy z jakims kolazem?!", "Pani wybaczy, ale ku***, musze isc, bo córka!", "-A jak na Cargo zjawi sie i Kiler, i Morales, to jak myslisz, komu Waldek wyda zloto? - No to pól na pól... -Zadnemu!!!", "No to co tam u pana w panstwie, panie prezydencie?", "- Buenos dias, sinior Siarra! - Buenos Aires!", "Oooo, pan listonosz, czekalam na pana...", "Zbigniew. Brawurowa jazda samochodem Cincuecento."
Dobra, starczy, bo ja moge tak bez konca... xD
Dokładnie! Wyjęłaś mi to z ust. Zapomniałaś: Gdzie on z tą Gitarrą?! ;P oraz: Siara też chce mnie zabić... Ale mu się nie damy!!!
Ja u siebie w rodzince wprowadziłem te teksty. Jka coś idzie źle to mówimy: no i wpizdu, icały misterny plan też wpizdu. A najlepszy tekst to rozmmowy Siary z Szak'alem:
-ja dzwonie w sprawiw kontraktu
-tego co go właśnie wykonałem?
-coś ty tam narobił?!
i jeszcze: "Myślałem że jak już mamy to złoto to może byś go nie kilim"
KILIM po prostu wymiata!
U mnie jest podobnie. "I widzisz Wąski coś narobił?! Urwałeś kurze złote jaja!" =)