7,7 2,2 tys. ocen
7,7 10 1 2215
Kim-ssi-pyo-ryoo-gi
powrót do forum filmu Kim-ssi-pyo-ryoo-gi

Ocena 8/10

ocenił(a) film na 8

Ogólnie ocena 8 (w skali FilmWebu "bardzo dobry")

Zalety:
Film naprawdę głęboki opowiadający ciekawą historię. Pokazuję też że człowiek może osiągnąć wszystko (makaron z fasolą) jak i to że inni ludzie mogą spieszyć marzenia (blog dziewczyny). Cóż tu nie mam za bardzo co pisać film naprawdę świetny i wart obejrzenia.

Wady:
Nie podobało mi się w filmie kilka rzeczy, a szczególnie ta głupkowatość na początku strasznie niepotrzebna, można było zrobić sam melodramat bez tej "komedii". Co do tej komedii humor nieudany słaby ale znośny.

To wszystko co mam do napisania o tym filmie.

Jest to moja subiektywna ocena tego filmu i proszę jej nie hejtować, proszę tylko o miłą dyskusję na dole. Z góry dziękuję

PS: dawajcie też swoje opinie na temat filmu.

ocenił(a) film na 10
Assassin_fw

To mój pierwszy film oceniony maksymalnie, oczywiście ma drobne wady, ale zupełnie nie przeszkadzały mi w odbiorze. Mieszanka humoru i dramatu wg. mnie w genialnych proporcjach. Dużo zostaje w głowie po seansie.

ocenił(a) film na 8
Fugun

Tak dramat mi się podobał ale ten drógi odłącznik czyli humor to miom zdaniem porażka.

Dzięki za wypowiedź

ocenił(a) film na 8
Assassin_fw

Dramat który składa sie początkowo z części komediowej, a potem dramatycznej to typowa cecha dla filmów koreanskich, zawsze jest najpierw zabawnie, a w drugiej części mamy dramat, obejrzysz więcej filmów koreańskich to sam/a zobaczysz