PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=169894}

Klątwa wiedźmy

The Devonsville Terror
1983
4,3 149  ocen
4,3 10 1 149
Klątwa wiedźmy
powrót do forum filmu Klątwa wiedźmy

w kioskach w serii "Klasyka Horroru" wydanej przez DREAM FILMS.

anonimowy

Ostatecznie jednak nie zdecydowałem się na zakup,może trochę szkoda bo opinie nie takie najgorsze,a i pieniądze to duże nie są.Czy wiadomo coś o kontynuacji tej kolekcji bo wydaje mi się,że zapadła cisza i nic się już więcej nie ukazało?

ocenił(a) film na 6
hellboyjr

Ta kolekcja powtarza obecnie poprzednie tytuły., a szkoda... Śledzisz podobnie jak ja kioskowe wydania filmów:)

anonimowy

Zgadza się ,staram się być na bieżąco.Obecnie wychodzi seria Masakra tv,w której wydają na razie same "Hiszpany",w sumie zacne produkcje,tyle tylko,że wszystkie kupiłem wcześniej jako wydania sklepowe,niektóre nawet taniej niż oferują w tej serii.Jeśli jeszcze nie widziałeś to gorąco polecam zakup "Apartamentu" Jaume Balaguero.Prawdziwa perełka jeśli chodzi o telewizyjne produkcje.

ocenił(a) film na 6
hellboyjr

Wiem, że ta seria obecnie wychodzi. Jednak te filmy w oryginalnych wydaniach kosztują 10-20 złotych.

anonimowy

Podobno ma być wznowienie w pakiecie z Bogeymanami 3 i 4 więc chyba tym razem kupię.Solidna dawka Lommelowskiego chłamu za niewielkie pieniądze...

ocenił(a) film na 6
hellboyjr

Już jest w kioskach.

anonimowy

Zakupiłem i obejrzałem.Początek z egzekucją czarownic w miarę niezły i szkoda, że cały film nie jest w tym stylu,bo później robi się dziwnie i nieciekawie.Chociaż chwilami jakieś przebłyski są a klimat jest wyczuwalny.Mimo wszystko nie zaliczam tego zakupu do udanych.Tylko dla maniaków.4/10