Nie należy zadzierać z czarnymi którzy znają magie.Do obejrzenia ale nie powala,nie było nic godnego zapamiętania.
Skąd? Jakieś 8 lat temu naprawdę fajnie się oglądało ten film. Dziś nawet z burzą za oknem nie był straszny czy przerażający...
Oglądałam wiele horrorów i dla mnie niektóre były mniej straszne niż ten niby thriller (niby, bo dla mnie nie można go zakwalifikować jako thrillera ze względu na duchy). No jasne, że nie każdemu może się podobać, ale jestem zdziwiona, że są aż tak negatywne komentarze. Mnie ciekawił do samego końca.
Pomimo to, że nienawidzę zaklęć i magii w filmach, w tym mi się to podobało. Film był fabułowo dopracowany, przemyślany i interesujący. Trudno go sklasyfikować gatunkowo, ale jednak myślę, że był to thriller (pomimo tych duchów). Reasumując daję 7/10, za pomysł i jego dopracowanie. Film intrygujący, inny od pozostałych thrillerów/horrorów. Momentami szczerze powiedziawszy mnie nieco nudził, ale ogółem wszystko na wysokim poziomie.
z wiekszoscia sie z toba zgadzam, film zrobiony jest na wysokim poziomie i tak jak Veronekk napisal ciekawil mnie do samego konca a koncowka mnie bardzo zdziwila bo myslalem ze sie wszystko bedzie ok a tu masz....