Czy jest kolejna część tego filmu?
Oglądąłam go jak tylko wyszedł do kin i zakochałam się :D
Zgadzam się ^^.
Bo jeszcze taki, co by nie było fajny film zamieniłby się w coś w guście Shreka - niekończąca się opowieść ;p. Więc cieszę się, że póki co dali sobie spokój z kontynuacją ;)
film jak dla mnie super, ale 2 części bym nie chciała wymyślili by jakąś niestworzoną historię do tego co widzieliśmy. Zresztą nie byłoby już elementu zaskoczenia tak jak tutaj.
Oczywiście że jest druga częsć. Nagrali ją 3 lata po pierwszej. O czym wy tu piszecie? Wspaniale, że powstała! A w tym roku wychodzi trzecia częsć! Już nie mogę się doczekać!
o co ci chodzi? ktoś spytał czy powstała druga część więc odpowiadam. najwyraźniej oni jej nie widzieli a z tego co piszą to chcieliby zobaczyć
Podaj link, w którym opisana jest druga część. Jestem szalenie zainteresowana....
Znalazłam na imdb wzmiankę o filmie "Skeleton Key 2: 667 Neighbor of the Beast" z 2008 roku (nie mogę podać linka). Sama jestem ciekawa ile on ma wspólnego z tym filmem, bo produkcją zajął się zupełnie kto inny. Po szacowanym budżecie (5tys. dolarów?!) i ocenie na imdb można by stwierdzić, że był to niewypał... Jednak ja nie widziałam, więc nie oceniam ;) na filmwebie filmu nie ma.
Jednak film ten jest na FW. Nie wiem jednak cóż to takiego.
http://www.filmweb.pl/film/Skeleton+Key+2+667+Neighbor+of+the+Beast-2008-494673
według komentarza na imdb jest to jakaś amatorska produkcja i podobno bardzo kiepska - mówiąc w skrócie i uproszczeniu... :]
Wiem, że odpisuję po 11 latach, ale ten film jest sequelem jeszcze innego "Skeleton key", może nawet podróbki "Klucza do koszmaru".
To cio pisze mademoiselle tylko kolejne potwiedzenie moich słów. Łukasz wojtas wyszedł na totalknego idiotę i kretyna, a napewno sam jest naćpany heroiną, tak i sie wydaje. a te filmy nie były tragiczne, tylko są słabo dosć rozreklamowane to mało ludzi słyszało o tym.
Połkniecie litery chyba nie oznacza nieznajomości języka. Cudownie odwracasz uwage od tego, że się zbłaźniłeś wpisując ostatniego posta ćpunku.
przyznaje racje nie wiedzialem o tym ze byly kontynuacje. I nie powinienem pisać "nie ćpaj" zapomnijmy o sprawie.
Z całym szacunkiem , ale "Skeleton Key" ( o którym tu rozprawiacie )to jakaś trylogia w reżyserii niejakiego John'a Johnson'a i nie ma nic wspólnego z "Skeleton Key" z 2005 r. Iain Softley.
A z resztą czy ktoś widział którąś część ze wspomnianej wyżej trylogii , bo ja szukałem i nic ?