PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=128074}

Klucz do koszmaru

The Skeleton Key
2005
6,8 46 tys. ocen
6,8 10 1 45661
5,7 10 krytyków
Klucz do koszmaru
powrót do forum filmu Klucz do koszmaru

Najbardziej denny film typu thriller\horror jaki kiedykolwiek widziałem. No żal mi po prostu jak ktoś ocenia ten film na wyżej niż 1/10. Kto w ogóle produkuje takie gówniane filmy... 2 godziny stracone z życia... odradzam oglądania tego gniota!

ocenił(a) film na 7
Wielki_Krytyk_Filmowy

Cóż za konstruktywna krytyka. Tak trzymać, prawdziwy krytyk.

ocenił(a) film na 9
Wielki_Krytyk_Filmowy

Wielki_Krytyk_Filmowy ? buahah chyba dziecko neostrady, film super, jak mozna ocenic taki film 1/10, tylko pokazujesz jakim cepem jestes

ocenił(a) film na 9
Wielki_Krytyk_Filmowy

szcezrze mówiąc każdy ma prawo do krytyki ale jeśli sie nie podobało nie trzeba dawać od razu oceny 1/10 lub po prostu nie oceniać ...
najwyraźniej nie zrozumiałeś filmy skoro się nie podoba bo jest rewelacyjny ... wystarczy tylko zrozumieć ...
a Kybe zastanów się czasem co piszesz bo słowami 'prawdziwy krytyk' obraziłeś innych krytyków. Prawdziwym krytykiem jest osoba, która potrafi też dostrzec walory filmu a nie tylko wady. Taka moja opinia. Pozdrwiam.

ocenił(a) film na 7
katharinaa

Cały mój komentarz był sarkastyczny. Zapomniałem, że tu wszystko bierze się dosłownie.

ocenił(a) film na 7
kybe

sory ja od razu wiedzialem ze krytykujesz zalorzyciela tematu. przez glowe nie przeszlo mi nawet ze piszesz to na powarznie. pozdro