jak dla mnie to słaby... Nastawiłam się na mocny horror a tu zaskoczenie, tylko że nie pozytywne. Nie polecam filmu, strata czasu, w ogóle nie trzymał w napięciu, ani nie przerażał, nudził.
Może dlatego taki wniosek, bo nastawilaś sie na horror a to był thriller...mnie sie film baaardzo podobał, bardzo zaskakujący i odpoczątku zaciekawiający. Dawno nie widzialem tak dobrego (a zarazem dobrze zrealizowanego) filmu.
Polecam :)
możliwe, ale to nie zmienia faktu że w ogóle nie zaciekawił mnie ten film. Jak na thriller to również kiepski..
1. Są gusta i guściki!
Hmm.. krótko no cóż w takim razie zapraszam do obejrzenia filmu z kina Bollywoodzkiego (nie wiem czy dobrze pisze).
Popieram że to nie jest horror i rozumiem zdziwienie, ale film sam w sobie jest bardzo dobry.
Słaby no nie chyba nie oglądaliśmy tego samego filmu... Moim zdaniem jest bardzo dobry ma ciekawą i wciągającą fabułę bardzo ale to bardzo zaskakujący koniec. Nie włączysz go w połowie bo nie załapiesz o co w nim chodzi musisz zobaczyć całość żeby wiedzieć... poza tym to nie horror...
ok masz rację ale szkoda że nie przypadł ci do gustu... Może oglądniesz jeszcze raz?:)
No to prawda że to nie horror...ale ja dawno takiego dobrego filmu nie oglądałam...cały czas trzymał w napięciu...polecam...