jakie widziałem ostatnio. Świetny nastrój, narastające napięcie i bardzo dobre zakończenie, to wszystko złożyło sie na solidny horror przy którego oglądaniu nie można się nudzić.
daję 8/10
Ogladałam wczoraj w telewizji N i prawdopodobnie obejrze jeszcze raz ze znajomymi, bo film bardzo mi sie podobal.Klimat domu i okolicy rekompensuje male niedociagniecia scenariusza. Uważam,że film warto obejrzeć, podobalo mi się zwlaszcza zakonczenie. No i o hoo doo to chyba jeszcze filmu nikt nie nakręcił:)
w rubryce gatunek pisze "thriller"... według mnie błędnie, ponieważ film był na tyle straszny by nazwać go horrorem. myślę że to jeden z najlepszych filmów jakie objerzałam. a sama fabuła bardzo ciekawa - magia hoo doo. i koncówka zaskakująca, chociaż wolalabym, żeby jednak bohaterka pozostala w swoim ciele, ale dzięki temu jest szansa by zrobić sequel ^^, ale wtedy nie bylaby zachowana do końca ta niesamowita tajemnica :( :( :( niestety... ;(
zgadzam się-zaskakująca i orginalna fabuła. i to zakończenie.... mmmm :) szkoda tylko, że tak mało się bałam, a praktycznie w ogóle. ale i tak film na duuuuży plus ;)