czy gdy rodzeństwo było małe obrzęd odbył się do końca?
I tak naprawde mamy doczynienia nie z rodzeństwem, ale z parą niewolników??
A rodzice powiesili własne dzieci??
Ps. Prosze o wyjaśnienie
Podczas tego samosadu zginely wlasnie dzieci (zaklecie sie udalo) i od tamtej pory ta para hoodoo szamanow zyje sobie w najlepsze co jakis czas zmieniajac ciala. Mozna sie bylo tego domyslic w trakcie filmu np. kojarzac historie o tej rodzinie i zdjecia w domu (na ktorych widniala wlasnie ta czarnoskora para).
to tylko jedno pytanie - czemu, podczas ostatecznej przemiany w lustrze widzimy twarze dzieci a nie tych szamanów?
Jako pierwszych ofiar?
pozdrowionka
W ostatniej przemianie w tym lustrze widac wlasnie najpierw ta dziewczynke potem Violet (ta starsza babke), a na koncu ta szamanke mame Cecile. Ci szamani nigdy nie umarli wiec nie mogli byc 1wszymi ofiarami, nimi byly te dzieci a potem to starsze malzenstwo, potem ten prawnik i na koniec Caroline pozdrawiam
Przeciez to jest takie proste , jak mnie irytuja niemyslacy ludzie ;p
Zadufaniec ze mnie ^^
Skoro cię irytują niemyślący ludzie to ty musisz być myślący a skoro tak to może oglądałeś Podejrzanego z G.Hackmanem i M.Freemanem. Jeśli oglądałeś to odpowiedz mi na pytanie z tego linka.
http://www.filmweb.pl/Pytania,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,temat,Topic,id=348415 [www.filmweb.pl/Pytania, ...]
Jakoś nie mogłem tego rozgryźć.
Ulm0 troszeczkę się mylisz. Ta dwojka dzieci to właśnie ci starzy ludzie. W ciała tych dzieci dostały się dusze tego szamana i tej szamanki i żyli sobie razem do czasu gdy nie stwierdzili że czas zmienić znowu ciała na młodsze ...
podsumowując
* Mama Cecile i Papa Justify zamienili sie ciałami z rodzeństwem Thorpe <rodzeństwo zostało powieszone przez własnych rodzicow>
* Kiedy Ciała rodzeństwa sie zestarzały zamienili sie z młoda para Devereaux <prawdziwi Devereauxowie umierają>
* małżeństwo opanowuje ciała Caroline i prawnika <oni sami są wywiezieni do szpitala> i tyle XD