Ale i tak trzyma w napięciu. Jeśli miałby być zaskakujący oprócz gospodyni i prawnika
rodzinnego i jej przyjaciółki powinno być inne postacie, a tak od razu było wiadomo kto
jest kim:) ale pomysł spoko.
Właśnie ta przewidywalność pomaga domyśleć się, w okolicach połowy filmu, co do całości, niestety... 5-6/10
Pierwszy raz oglądając przewidzieliście że ta babka to Cecile a ten adwokat to papa Justiffy i chcą zmienić ponownie ciała?
Dajcie namiary bo chciałbym pomocy jasnowidza lol
Zgadzam się lordi film w cale nie był przewidywalny a wręcz do samego końca nie mogłem uwierzyć, że tak się skończy nie mówiąc już o tym że tak naprawdę to do połowy filmu prawie wogóle nie podejrzewałem że ta babka jest zła a wręcz myślałem że to coś z jej mężem jest nie tak. Ten adwokat też dobrze się kamuflował . A to że babka to cecile a adwokat justiffy to już wogóle nawet przez myśl mi nie przeszło więc nie wiem co oni piszą że ten film jest przewidywalny
Ja rowniez uwazam ze nie byl przewidywalny. Nawet pod koniec filmu przez chwile nie wiadomo bylo czy Caroline uwierzyla.
Haha, przywidywalny? :D WIęc panie szerloku powiedz w której minucie filmu wiedziałeś już jak się zakończy? :D Kurna, to jesteś genialny :) Więc mam nadzieję, że nie oglądałeś filmu do końca? No bo skoro znałeś zakończenie już w połowie to chyba nie było sensu marnować czasu ;)
(((SPOJLER)))) A co do mnie, to do końca trzymał mnie w napięciu, nawet kiedy 'Caroline' wzieła zapalare ''Violet' to nie wiedziałem o co kaman. Dopiero kiedy powiedziała coś w stylu: Dzięki dziecinko czy jakoś tak to (dopiero!) wszystko stało się jasne.((((KONIEC (((SPOJLERA)))
Nie chcę was obrażać, naprawdę ale jeśli wolicie się ścigać, wszystko dokładnie rozpatrywać i analizować każdy detal podczas oglądania zamiast się skupić na fabule i po prostu luźno oglądać jak większość to naprawdę współczuję. i uwierzcie mi, nie ma się czym podniecać, że odgadliście zakończenie w połowie filmu, po kwadransie czy po 5 minutach. takie posty zazwyczaj drażnią....
no masz rację,pewne rzeczy można było przewidziec, a pewnych nie. ja dałam 6/10 bo mimo wszystko ciekawie się oglądało:)
Jaja sobie robisz. Wszystko układa się w całość podczas napisów końcowych i później. Dla przykładu - kim naprawdę był sparaliżowany starzec, kogo powieszono wiele lat temu i o co była ta cała intryga.
Film jest przewidywalny, ale od drugiego obejrzenia.
kim był sparaliżowany starzec wyjaśnia się w momencie kkiedy widać pierścień, kogo powieszono też jakoś w tej okolicy.. Ale jeśli przewidzieliście że uda się im zmienić znów postacie i hudson zostanie uwięziona razem z prawnikiem to przychylam się do lordi222 .. jasnowic zawsze się przyda