Świetnie pokazane relacje damsko-męskie.Film o tym dlaczego mężczyzna nie zauważa nowej fryzury a kobieta nie docenia ciężkiej harówki męża. Wszystkie "czułe punkty" w rozbrajający sposób przypominają rzeczywistość :) Ostatnie 20 min zostało spartaczone i przypomina amerykańską komedię romantyczną, szkoda, ktoś poszedł na łatwiznę, ale mimo wszytko polecam obejrzeć dla całej reszty, dobra zabawa gwarantowana.
Zgadza się, cytuję "Świetnie pokazane relacje damsko-męskie".
Nie zgadza się, cytuję "Film o tym dlaczego mężczyzna nie zauważa nowej fryzury a kobieta nie docenia ciężkiej harówki męża".
W filmie mąż też nie zauważa harówki żony.
Wyjaśniam, : (w realu) mężczyzna częściej zauważy nową fryzurę żony niż jej ciężką harówkę, ona jego pracę docenia. Dlaczego? Bo jego pracę widać w postaci wypłaty, a jej pracy nie widać.
Miałem okazję to przeżyć przez dwa miesiące, gdy żona musiała wyjechać.
Nie mogę się do końca zgodzić, w realu jest tak, że kobieta chce mieć pieniądze i faceta jednocześnie :) W gorszym wypadku: będzie kasa, nie będzie mężczyzy (po ciężkim dniu zasypia z pilotem przed telewizorem), taka kobieta będzie niedoceniona i w żadnym wypadku nie zechce zrozumieć, że jej facet poświęca się dla" wyższych celów", tym samym nie doceni jego strań.
Zmiana fryzury ? - ostanio mój rodzony ojciec nie zauważył, a co dopiero własny chłop :)