PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=570991}

Kobieta w czerni

The Woman in Black
2012
6,3 100 tys. ocen
6,3 10 1 99603
5,7 30 krytyków
Kobieta w czerni
powrót do forum filmu Kobieta w czerni

Świeeeeeetny!!

ocenił(a) film na 9

Nie lubiłem horrorów, bo zazwyczaj były one nudne, wiadomo było co wydarzy sie w następnej scenie, ten film odmienij moje zdanie o horrorach, lubiany prze zemnie aktor Daniel Radcliffe wypadł swietnie, pomimo iż nie uzywał czarów;) Film trzyma w napieciu bardzo mocno, dodatkowo ta muzyka i momenty grozy, co najwazniejsze, koniec jakiego sie nie spodziewałem:) Polecam gorąco ten film takim ludziom jak ja, którzy nigdy nie pałali sympatia do horrorów, ten film Was wciagnie :)

ocenił(a) film na 7
jarek94

Zakończenia się nie spodziewałeś? Skoro w drugiej połowie filmu już było wiadome, że ta "czarna kobieta" tak jakby rzuca klątwę, na tego który ją zobaczył - czyli, że giną dzieci w jego otoczeniu... To ja się jak najbardziej spodziewałam takiego zakończenia - nie myślałam tylko, ze Artur wskoczy pod pociąg za synem i zginą obaj.

ocenił(a) film na 4
Milena_96

no ja wiedziałam, że zginą obaj po tym jak ta matka Nicolas'a ( a w sumie sam Nicolas, który wtedy mówił przez nią ) narysowała na jego grobie rysunek smutnego ojca i jego dziecko obok pociągu.
poza tym.. momenty grozy? jakie?
jedyne co w tym filmie mogło mnie przerazić to ten grający na talerzach klown...

ocenił(a) film na 7
Milena_96

Istnieje coś takiego jak SPOILER.

ocenił(a) film na 6
LoveRockNRoll

Dokładnie! Jaka trzoda...kur"""

ocenił(a) film na 3
jarek94

niewiarygodne!

jarek94

Właściwie to się całkowicie mylisz, film jest właśnie przewidywalny i nudny. Bałem się tylko w jednym momencie, gdy położył rękę na szybie. Reszta jest typowo brytyjska, oziębła i nieczuła.

ocenił(a) film na 4
jarek94

"Świeeeeeetny!!" ...

... rodzaj kołysanki.

*yawn*

jarek94

A mi tam się film podobał, nawet poszłam drugi raz do kina. Bałam się przez cały film, chociaż rzeczywiście było mało scen typowo "strasznych", ale mój strach był akurat skutkiem świetnego klimatu. Zdania na temat filmu są bardzo podzielone, jedni są zachwyceni, inni wręcz przeciwnie.

jarek94

ZGADZAM SIE W STU PROCENTACH JAREK 94 FILM WDG. MNIE ŚWIETNY