Również proszę o tytuły dobrych wg Ciebie horrorów. Moim zdaniem ten film miał całkiem dobre efekty, podobało mi się również niejasne zakończenie, bo zagadka kobiety w czerni nie została rozwiązana. Minusem na pewno był główny bohater i nawet się ucieszyłam, że na końcu zginął.
Jak nie rozwiązana co Ty bredzisz ?
Po prostu nie wybaczyła, a Kolo z synkiem rozyebał pociąg spotkał żonę i poszli prawdopodobnie do nieba.Gratuluje rozumowania filmu
A to ciekawe, bo premiery jeszcze nie było...
Zawsze doceniam nietuzinkowe dary, przyjacielu. Jasnowidzenie też.
Z Choinki się urwał ahaha premiera: 2 marca 2012 (Polska) 3 lutego 2012 Świat
http://www.osloskop.net/r/58665.html Marna prowokacja
A to do mnie? 1.wolę jak właściwie odmienia się czasowniki mówiąc do mnie. Jestem kobietą.
2. Skoro w Polsce jest premiera 2 marca to zakładam, że nie miałeś go jeszcze szans zobaczyć. No chyba, że mieszkasz za granicą. W takim wypadku fajnie byłoby uszanować to, że w Polsce jeszcze nie było premiery i nie psuć innym zabawy. Ktoś podatny na wpływy to przeczyta i uzna, że nie pójdzie. A nóż spodobałby się film takiej osobie? A przez ciebie nie pójdzie.
W ogóle nie znoszę hejterskich wpisów. Są poniżej poziomu piwnicy.
Ludzka niewiedza nie zna granic!A od czego masz internet?W sieci już od dawna krąży dobra kopia!
:) Dobra kopia a sam film widziany W CAŁOŚCI i to po premierze to jednak jest różnica. Sama się już wielokrotnie na to nabrałam. Nikt nie dopuściłby do wrzucenia filmu do siecie w całości przed premierą. Pewno ucięto parę fragmentów i tak sobie o krąży filmik.
A nie o to chodzi. :) Po prostu właśnie mi uświadomiłaś, że za mało wiem żeby się wypowiadać ^^ Jakoś sama nigdy tego nie umiem wyczuć.
Fakt faktem zdarzają się fejki!Ale mi rzadko!Nie wiem skąd ty pobierasz te filmy!
No pobierać to nie pobierałam, ale na megaupload oglądałam. A znasz jakieś inne strony? Jeślibyś mógł mi jakąś polecić to byłabym wdzięczna.
to ja tez poprosze o tytuly :) bo bardzo chetnie obejrzalabym jakas WYSMIENITA pozycje :]
Akurat ten film oglądałem 4 lata temu i jakoś nie zapadł mi w pamięci!Nie był zły,nie był też za dobry!A poza tym to już staroć!
Laleczka chucky , ludzie przecież to klasyka
Koszmar z ulicy wiązów
Kto tych filmów i dalszych kontynuacji nie widział nie ogląda OBOWIĄZKOWO
no tak, horrory na podstawie Kinga są ok, ale laleczka chucky była moim zdaniem śmieszna a opętanie też jakoś specjalnie dupy nie urywało. No cóż najwidoczniej mamy inne gusta filmowe więc nie będę dalej brała udział w dyskusji
nie trafne się piszę
nietrafione może być np.skreślenie lub inny przypadek
a jak tam przygody psa cywila?