PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=570991}

Kobieta w czerni

The Woman in Black
2012
6,3 100 tys. ocen
6,3 10 1 99603
5,7 30 krytyków
Kobieta w czerni
powrót do forum filmu Kobieta w czerni

8 za KLIMAT !!!

ocenił(a) film na 7

Nie rozumiem czemu niektorzy daja niskie noty skoro gra tu "harry potter"
Otoz film naprawde na wysokim poziomie jako horror (polecam ogladac na dobrych sluchawkach i w nocy) naprawde pare razy mnie przerazil, spadlem z lozka....Malo jest takich filmow , naprawde niektore sceny rewelka- nie moglem zasnac : )
Note uwazam za zanizona bo film naprawde zasluguje na wyzsza ocene , ogladalem bardzo duzo filow gadunku horror , ten trzyma wysoki zpoiom.
Polecam kazdemu , kto liczy na dosc dobry , straszny klimat !!! NIE ZAPOMINAJCIE ZEBY FILM WLACZYC WIECZOREM I NA SLUCHAWKACH Z DOBRA GLOSNOSCIA !!! TO DZIALA :)))

ocenił(a) film na 9
pravy123

Naprawde KLIMAT nie samowity horror to nie tylko krew , flaki zombie ;) Warto obejrzec swietnyyy polecammmm :D

ocenił(a) film na 8
pravy123

podzielam wasza opinie o filmie.
a noty pewnie zanizaja fani "krwi, flakow i zombie"

ocenił(a) film na 7
loonatyk

Dokladnie. Wystarczy sobie stworzyc warunki do ogladania filmu a to 50% sukcesu i zadowolenia :))
Ciemna,pozna noc+sluchaweczki na dobrym basiku+full koncentracja=niesamowity efekt ogladania filmu (powiem , ze mi nie raz wyskoczyla gesia skorka )
W filmie nie ma 100mln zombie z to jest duzo grozy , czego osobiscie wymagam od horrorow

STRACH SIE BAC !

ocenił(a) film na 7
pravy123

nie jestem fanką Harrego Pottera nawet nie oglądałam wszystkich części, ani nie czytałam. Tak wszyscy właśnie po Harrym Potterze zachwycają się Danielem, nie rozumiem ich aż nadtej fascynacji i cieszy mnie to że mogę zobaczyć tego aktora w takiej roli, jestem ciekawa jak sobie z nią poradził. Klimaty jak najbardziej w moim ulubionym stylu :) niedługo zamierzam obejrzeć i czytając wasze komentarze stwierdzam, że się nie zawiodę :D

ocenił(a) film na 5
loonatyk

Nie jestem fanką flaków (zombie owszem ;P aczkolwiek nie ma to nic wspólnego z faktem) że film oceniam bardzo nisko. Dlaczego ? Muzyka genialna, zdjęcia dobre, gra aktorska ok, sam budynek rzeczywiście ma klimat itp ale pomimo wszystko film kuleje, mnie fabuła nie wciągnęła , za mało faktów, za mało tajemnicy. Film miał duży potencjał, którego moim zdaniem nie wykorzystali....