PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=570991}

Kobieta w czerni

The Woman in Black
2012
6,3 100 tys. ocen
6,3 10 1 99603
5,7 30 krytyków
Kobieta w czerni
powrót do forum filmu Kobieta w czerni

Z wielką chęcią zabrałem się do oglądania tego filmu, fajne stroje, klimat dawnych czasów
ogólnie tylko czekałem co się będzie dziać dalej....
Niestety im dalej, tym bardziej wszystko się mieszało i nie było wiadomo o co tak w ogóle
chodzi. Niestety dzisiejsze horrory można podzielić na dwa typy:
1. cicho, cicho, ciszej.... BU!!
2. flaki na lewo, flaki na prawo... o po środku też flaki
Film ten jest przypadkiem pierwszym.
Fabuła nie trzyma się kupy, nie wiadomo dlaczego pani w czerni zabija i oczywiście końcówka która nic nie wyjaśnia.

Nie polecam filmu 3/10
gdyby nie scenografia i stroje to dałbym z czystym sumieniem 1

ocenił(a) film na 4
Drom

Przypuszczam że wysoka ocena tego filmu jest spowodowana tym iż główną rolę gra Radcliffe ;).
Trailer fajny film sam w sobie delikatnie mówiąc średni.

ocenił(a) film na 8
TsTr

Ten film miałby u mnie wyżej gdyby nie Radcliffe własnie z tą samąminą przez 90 minut...taki syndrom N.Cage`a.
Dobry powrót wytwórni Hammer, z pewnością o klasę lepszy niż Wake Wood.

Drom

Na mnie najwieksze wrazenie w tym filmie robil ten wielki stary dom. Bardziej obserwowalam wystroj itp. niz calego bohatera. Musza byc tez gorsze i lepsze horrory, jezeli w ogole mozna nazwac to horrorem.

ocenił(a) film na 3
morena91

Zgadzam się, jeśli chodzi o dom to był naprawdę wyjątkowy. Aż chciałoby się mieć taki na własność

Drom

ale taki stary na wlasnosc,zeby mozna bylo go odrestaurowac :) z tymi wszystkimi pajeczynami itp. A portrety ze sciany bym zdjela bo mialy dobre ramy no i z czasem swoj portret bym tam zawiesila.

ocenił(a) film na 7
morena91

hehe miałem to samo,dodatkowy plus za wystrój domu i pomysł na łazienkę :)

wojtas29_filmweb

a co do lazienek to piekne sa te wanny z tymi zlotymi kranami w wielkim lazienkach z marmuru..

ocenił(a) film na 3
wojtas29_filmweb

Ciekawe ile by chcieli za taki domek, w takim stanie do którego droga jest regularnie zalewana?
Wielkie okna i do tego jeszcze witraże....
Pomarzyć fajna rzecz;]

Drom

W Polsce to z 2 mln zlotych.. Zeby 2 mln.. A w Ameryce to juz nie wiem :)