SPOILER
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
******************************************************************************** ******************************************************************************** ******************************************************************************** *******************************************
******************************************************************************** ******************************************************************************** ******************************************************************************** *******************************************
******************************************************************************** ******************************************************************************** ******************************************************************************** ******************************************
Szkoda mi trochę głównego bohatera i synka.Ale film naprawdę przyzwoity.
ogólnie to myślałem że Artur zginie już w tym bajorze ale jednak nie :D
zakończenie filmu jest moim zdaniem idealne.
Film bardzo fajny, zaskoczył mnie pozytywnie! (SPOILER) Ja tam się cieszę co do zakończenia, bo w końcu główny bohater połączył się ze swoją miłością, a synek z matką :) 9/10
też liczyłem na bajoro, że ta lina nie wytrzyma i Artur ugrzęźnie tam na zawsze, ale sie przeliczyłem i musiałem poczekać na happy end jeszcze 20 minut :)