PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=570991}

Kobieta w czerni

The Woman in Black
2012
6,3 100 tys. ocen
6,3 10 1 99603
5,7 30 krytyków
Kobieta w czerni
powrót do forum filmu Kobieta w czerni

SPOILER
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
******************************************************************************** ******************************************************************************** ******************************************************************************** *******************************************
******************************************************************************** ******************************************************************************** ******************************************************************************** *******************************************
******************************************************************************** ******************************************************************************** ******************************************************************************** ******************************************
Szkoda mi trochę głównego bohatera i synka.Ale film naprawdę przyzwoity.

ocenił(a) film na 3
tynarus120

mi też ich było żal ale co mieli zrobić? Już mieli dość tego filmu :)

ocenił(a) film na 8
beny_2

ogólnie to myślałem że Artur zginie już w tym bajorze ale jednak nie :D
zakończenie filmu jest moim zdaniem idealne.

ocenił(a) film na 9
tynarus120

Film bardzo fajny, zaskoczył mnie pozytywnie! (SPOILER) Ja tam się cieszę co do zakończenia, bo w końcu główny bohater połączył się ze swoją miłością, a synek z matką :) 9/10

ocenił(a) film na 3
tynarus120

też liczyłem na bajoro, że ta lina nie wytrzyma i Artur ugrzęźnie tam na zawsze, ale sie przeliczyłem i musiałem poczekać na happy end jeszcze 20 minut :)

ocenił(a) film na 7
tynarus120

a moim zdaniem jednak kobieta w czerni "odwdzięczyła się" w pewien sposób... artur pomógł połączyć jej się z synkiem, ona połączyła rodzinę, może w trochę dziwny sposób...