PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=570991}

Kobieta w czerni

The Woman in Black
2012
6,3 100 tys. ocen
6,3 10 1 99603
5,7 30 krytyków
Kobieta w czerni
powrót do forum filmu Kobieta w czerni

Fu

ocenił(a) film na 3

dla mnie tam nudny i naciągany. horrorów nie lubię i nie będę lubić nie dlatego ,że się boję tylko ,że nie mają morału niczego nie uczą i nie wracasz do nich z chęcią ,ale np taką Narnie...och... jakby chciało się tam przenieść ! poza tym po co malować życie czarnymi kolorami jak można użyć ciepłej zieleń,błękitu koloru! :)

ala_koteczka

Nie zgadzam się aczkolwiek szanuje Twoje zdanie.Horrory również potrafią uczyć, choć nie mają oczywiście głównie takiego celu.Przyjazn, poświecenie się dla jednostki(często zycia) to jak najbardziej wartości umoralniajace. Oglądałem liczne horrory i do takie wnioski śmiało mogę wysunąć. Ponadto życie nie jest takie kolorowe jakby sie mogło wydawać - w sumie uogólniając to jeden wielki horror, tylko od nas zależy czy pozytywnie będziemy nastawieni do niego, nie poddamy się mimo przeciwności losu i podniesiemy sie w przypadku niepowodzeń. A dobra dawka adrenaliny swoja drogą jest czasem zalecana, pobudza nas do działania,uświadamia co jest dobre a co złe, mnie nawet często mobilizuje.Taki wywodzik mały:)Pozdrawiam..

użytkownik usunięty
ala_koteczka

To nie horror, to thriller i dramat w jednym - zasadnicza roznica.

ocenił(a) film na 9

To własnie jest horror ponieważ występowały tu zjawiska paranormalne - duchy .

użytkownik usunięty
fakeu

A co to ma do rzeczy?

ocenił(a) film na 9

To że napisales ze jest to thriller

ocenił(a) film na 7
fakeu

Thiller może być nie wiem jak straszny , lecz gdy nie ma tam zjawisk paranormalnych to nie jest horror. Tutaj byly duchy. Nawet głupi Resident Evil to jest horror , ponieważ są Zombie.

ocenił(a) film na 10
ala_koteczka

Jak nie lubisz ... nie oglądaj, nie ma przymusu. Tyle odemnie.

ocenił(a) film na 7
ala_koteczka

Moja rada dla ciebie nie oglądaj filmów, których nie lubisz, a tymbardziej nie bierz się za ocenę , bo psujesz opinię doskonalemu filmowi.

ocenił(a) film na 8
ala_koteczka

Sorry, moim zdaniem opowieść o Narni jest nudnawa ;-)