PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=570991}

Kobieta w czerni

The Woman in Black
2012
6,3 100 tys. ocen
6,3 10 1 99603
5,7 30 krytyków
Kobieta w czerni
powrót do forum filmu Kobieta w czerni

Harry Potter

ocenił(a) film na 8

Uwazam ze mimo tego ze film mi sie podobal bo byl w calkiem innym klimecie niz ostatnie horrory-porazki to Daniel znowu robil ta sama mine co w Potterze i dlatego dalej sie nam z nim kojarzy mysle ze on musi zagrac w jakiejs komedii albo jakas negatywna postac a juz w ogole to musi maksymalnie 20latkow bo jest takim kurduplem ze jak stanal obok tej szalonej kobiety to myslalam ze sie poplacze ze smiechu

Tak poza tym to najwiekszym plusem tego filmu bylo to ze kojarzyl sie z genialnym filmem Inni:)

ocenił(a) film na 5
lovey

No a właśnie ja mam inne zdanie na temat Daniela. Przyznam że po " Grudniowych chłopcach", gdzie rzeczywiście zagrał trochę potterowato, to w tym filmie , przyznam się' też szukałam Harrego Pottera a nie danej postaci i pozytywnie się zaskoczyłam bo właśnie czegoś takiego nieznalazłam. Przyznam że on i Emma Watson mają szanse naprawde dużo osiagnąć jako aktorzy. Co do samego filmu-horror jakiego dawno nie było, dowód na to że -wybacz słowncitwo- flaki nie muszą latać po całym ekranie by naprawde przerazić widza.

ocenił(a) film na 8
lovey

Wiesz film o Harrym to połowa życia Daniela. Zaczął grac Harrego od najmłodszych lat, więc się nie dziw że robi taką samą minę. Bo już do tego przywykł. A film no taki i owaki.

ocenił(a) film na 7
lovey

Radcliffe w ogóle mi nie pasuje i zgodzę się z Tobą, że wygląda komicznie... poza tym uważam, że nie ma jeszcze wyrobionej charyzmy.
Bardziej by mi do tej roli pasował Johny Depp, zresztą wystarczy sobie przypomnieć jego rolę w Jeźdźcu bez głowy gdzie był podobny klimat, odbiór z Deppem w roli głównej byłby o wiele lepszy, a tak film przejdzie bez echa.

ocenił(a) film na 7
svengips

Obsadzony w ciekawych czasach, fabuła jest dość interesująca, scenografia, muzyka...na pierwszy rzut oka to całkiem dobry film, no ale jednak ten Harry Potter. Przykro, że ludzie tylko i wyłącznie tak go postrzegają, ale w sumie nie da się inaczej; jakoś tak zapisał się w świadomości jako chłopiec z tą nieszczęsną blizną. Strrasznie podoba mi się koniec - jest wspaniały, dobrze, że umarli, bo jakby nie umarli, to film zupełnie nie byłby wiarygodny (:

hipohondryczna

Daniel w tym filmie zrobił się całiem seksowny i męski, całkiem inny niż w Harrym Poterze

hipohondryczna

@hipohondryczna Ciiiiiicho.... Trzeba zaznaczyć, że POWYŻEJ JEST SPOILER, bo można komuś zepsuć cały film.

ocenił(a) film na 7
nadziak94

hahhahaaa, przepraszam. zapomniało mi się :D